Elkészítése: előző este beáztattam a mazsolát egy adag kávéba és tettem bele egy kis rumaromát. Következőkben már csak a darált kekszhez a többi hozzávalókat kellett összegyúrni a beáztatott mazsolás kávéval.Kevéske vizet is tettem még hozzá hogy jól formálható állaga legyen a golyóknak, majd megforgattam a kókuszreszelékben.
(Egy próbát megért és nem ment kárba semmi. Ismerek ehhez hasonló recepteket de így ezzel az összetétellel most kísérleteztem először. A mazsola nagyon szépen megduzzadt.)
Jó étvágyat !
5 megjegyzés:
De szépek, és biztos finom is.
Sokszor készítek én is ilyen tipusú kekszgolyókat.Nagyon guszta.
Köszi az útbaigazítást,sikerült:)
Nagyon finom!!!! Nagyon szeretem, igaz ritkán csinálok, mert nem tudom abbahagyni ameddig csak látok egy darabot is.:)
Szeretem mert olyan jó kis recepteket veszel elő! És a fotóid is mind szebbek, sikerültebbek!
Kati, Aleda, Gizi, Juci:köszönöm hogy véleményeteket olvashatom, ez nekem buzdítást ad és örülök Juci hogy észrevetted a kis fejlődésemet!
Megjegyzés küldése