Hozzávalók: 15 dkg. ribizli, 2-3 evőkanál cukor, 1 db tojás fehérje.
😊
Elkészítése: A ribizlit leszemezem/ ezt nagyon praktikusan egy evőeszközzel a villával szoktam lehúzni a szemeket/ alaposan megmosom és a cukor valamint a tojás fehérje hozzáadása után bármilyen habverővel jól felverjük. A tetejére csak dísznek tettem a pár szem ribizlit. Lehűtve nagyon finom!😋/ málnával, szederrel is lehet készíteni ezt a fajta habot/
Jó étvágyat kívánok !
10 megjegyzés:
Ez nagyon guszta, és a szalvéta is szép.
:)
Zsófi: ilyen szalvétát is kérsz?
Tényleg nagyon szép, nagyon finom lehet.
Én is készítettem habot de még csak eperrel! A ribizli most pirul nálam!
Hűűű, de szerettem... Már el is felejtettem milyen.. :)
Szenzációs!!! Jaj de régen nem ettem már, sőt bátran kijelentem, gyerekkoromba utoljára. Nálunk is ez volt fagyi helyett, és én imádtam.:)Ha lesz málnám, azzal fogom megcsinálni. Köszi hogy eszembe hoztad.
Kati: köszi!
Juci: eperrel is nagyon finom!
Patricia: Készítsd el és megint rájössz milyen jó!
Gizi: Málnával is nagyon finom!
Nagyon szeretem, régi kedvenc :)
Húúú!
Nosztalgiázom én is, ez ugyan készen kapható termék volt 30 éve epres és citromos ízben,nagyon szerettem, de a te recepted nem nagyüzemi, így finomabb és gyümölcs is van benne..... Köszönöm, el fogom készíteni, különben is a kedvec gyümölcsöm a ribizli! Alig várom:-)))
Ottis örülök hogy te is szereted.
Emőke ,csodálkozom mert én nem emlékszem arra a készen kapható termékre.Mi állandóan csak ezt csináltuk, sőt édesanyám is ezt csinálta még nekem.
Megjegyzés küldése