2011. július 20., szerda

Csőben sűlt zöldbab

 Hozzávalók:40 dkg. zöldbab /v.sárgahüvelyű/,  1 tejföl, 1 db tojás, só, margarin, prézli, ha van esetleg itthon  sajt az is jó a  tetejére!
Elkészítése: a babot sós vízben megfőzöm, leszűröm. Egy edényt kikenek margarinnal , megszórom prézlivel és beleöntöm a babot. A tejfölbe  1 db tojást  beleütöm és jól elkeverem majd a babra öntöm. Apró darabka margarint teszek a tetejére,  és sütőben 200 fokon 25' alatt készen van!/ Volt most itthon kis darabka sajt azt is ráreszeltem! /                                                                          

4 megjegyzés:

Okki írta...

Ilyet még nem ettem, de finom lehet :)
Kifogom próbálni!

Éva írta...

Okki:csak ajánlani tudom, mert nagyon finom!

trollanyu írta...

Szoktam én is késziteni, csak darált hússal feltúrbózva, a férfiak miatt:) Finom kaja:)

Éva írta...

trollanyu: valóban eléggé diétás elfér benne a hús a férfiaknak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...