2011. augusztus 5., péntek

Sportszelet


Hozzávalók: tésztához: 35 dkg. liszt, 17 dkg porcukor, 4 dkg. margarin, 1 db tojás, 3 evőkanál kakaó, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 1 pohár tejföl .
Elkészítése: Az anyagokat jól összedolgozom és 3 lapba a tepsi hátán megsütöm./tepsim mérete: 22x32/ 200 fokon 10' alatt megsül egy lap.
🌼
Krém hozzávalói és elkészítése:  3 dl. tej, 1 cs. vanília puding, 15 dkg. porcukor, 15 dkg. margarin. Elkészítem a vanília pudingot,  hagyom  hűlni , kikavarom a porcukrot a margarinnal, majd  összekeverem a pudinggal.  A lapokat ezzel a krémmel töltöm meg és a tetejére teszek egy csokibevonatot.😋

📎 Általában minden süteményt amit a/ tepsi hátulján sütök/  előtte  a tepsit vékonyan megzsírozom és meglisztezem de csak az első lap előtt! 
                                    Jó étvágyat kívánok !                                      

10 megjegyzés:

Okki írta...

Nagyon finom! :)

trollanyu írta...

Nagyon guszta, jól hangzik a recept:) Ismerek egy sport szeletet, de az más. Nagyon ügyes vagy, én nagyon nehezen állok neki az olyan sütiknek, amikhez külön kell sütögetni a lapokat.

Adél írta...

Guszta sütemény,ünnepekkor szoktam ilyeneket sütni,mert kis szeletekre fel tudom vágni,kell a kántálóknak,öntözőknek:)

Csilla írta...

Nálunk nagyon megy az ilyen krémes süti! :) Ez is biztos nagyon finom. Nekem is van 3 féle receptem, aminek ugyanez a neve, az egyiket minap megsütöttem, csak még nem volt időm feltenni. :)

Petra írta...

Ó, de gusztaaa! Elcsábultam. :))))

Márti írta...

Sport szeletet, már több helyen is láttam, de még nem sütöttem! biztos kipróbálom :)

Éva írta...

Lányok : Köszönöm !

Éva írta...

Bianka: Köszi!

Marti M írta...

Hát ez valami isteni finom lehet, én is ki fogom próbálni!

Éva írta...

martinelli: Nagyon finom majd meglátod!