Hozzávalók:zöldpaprika, víz, olaj
Elkészítése:A paprikát kellően megmossuk kicsumázzuk és egymásba pakoljuk .Az üvegekbe alapos kimosás után beletesszük a paprikákat. Vizet felfőzzük jól, majd lehűtjük és a paprikára öntjük hogy ellepje, ezután a tetejére öntünk 1-2 mm vastagságban olajat és lekötjük. Semmi fűszer, még só sem kell hozzá!
8 megjegyzés:
Nagyon szorgos vagy, jó sok mindent elteszeltélire:) És milyen szép így az üveg, ezzel a színes papírral.
Guszta, ügyes vagy. De jó lesz majd télen.
Nézz be hozzám, lécci!
trollanyu:Köszi! Annyira sokat azért nem tettem el mint régebben!
Hobbychef: Köszi! Valóban és remélem hogy jó lesz télen. Köszi megyek!
Érdekes, még nem is hallottam, hogy így is el lehet tenni.
Én fagyasztóba szoktam csak eltenni, de ez a módszer sokkal jobb, ki fogom próbálni.
Látom új ruhát kapott a blog. Egy pillanatra azt hittem eltévedtem, de nem. Nagyon hangulatos lett így.
Én a kényelmesebb megoldást szoktam választani, mélyhűtőbe pakolom, szépen egymásba pakolgatva a paprikákat. Erről a módszerről én sem hallottam, de maradok a mélyhűtőnél, az üvegeimet már szinte mind teleraktuk egyébbel:-)
mutatok valamit (garantálom, az agyad eldobod tőle):
http://abufe.hu/2011/09/viditsuk-fel-a-savanyut-kaposztaval-toltott-almapaprika/
Kati: Nem olyan régen ismerem én is ezt a módszert!
Nea: Köszi a dícséretet!
Gerdi:Természetesen mindenki úgy készíti ahogy neki a legjobb!
Katalin: megnéztem valóban jópofa! Milyen sokat számít a körítés!
Megjegyzés küldése