2011. december 28., szerda

Bólé jellegű itóka

Ígértem még mikor  közzétettem a receptet  hogy ha készen lesz megmutatom! Nagyon finom lett! Általában 6 hétig kell érlelni, de tapasztalatból  mondom hogy leszűrve lehet még 1-2 hétig érlelni, mert talán akkor még finomabb !
 Megjegyzés:Férjuram szerint ez vermut, de nekem már csak bólé marad!                                                                                                                                             

6 megjegyzés:

Gerdi írta...

Erre emlékszem, akkor csodálkoztam is, hogy rizset teszel bele. Szép színe van, szívesen megkóstolnám!

Szilabi írta...

Egyszer biztos ki fogom próbálni! Szeretem az ilyeneket! :)

Éva írta...

Gerdi: Köszi! Szívesen adnék neked hogy kóstold meg!
Szilabi: Érdemes kipróbálnod mert finom!

María írta...

Elolvastam a receptet, tényleg érdekes. Még én sem láttam ilyet, de biztos finom, Neked elhiszem!!
Tündéri a kis Unokád az új képen :)

Anikó írta...

Évikém, nagyon boldog új évet kívánok Neked és szeretteidnek és sok jó receptet itt a blogon jövőre is:-)))))

Éva írta...

Maria: Nagyon finom egyszer próbáld ki! Köszi!
Anikó: Nagyon szépen köszönöm!