2012. február 15., szerda

Sajttal töltött parizel rántva

 Hozzávalók: 20 dkg. parizel, 15 dkg. sajt/trapista volt/,  liszt, só, tojás, prézli, olaj a sütéshez.
Elkészítése:  Vékony szeletekre vágtam a sajtot  két parizel közé pakoltam egy szeletet majd óvatosan így paníroztam be és sütöttem ki bő forró olajban. Petrezselymes krumplival és vegyes csalamádéval nagyon finom volt !                                                                        

8 megjegyzés:

Ari írta...

Ismét adtál egy jó ötletet, én csak simán szoktam rántani:)

Hobbychef írta...

Jó ötlet. A parizert én is szoktam használni, ha gyors kaját akarok. Többnyire sütöm, esetleg tükörtojással, vagy sajttal, de így töltve, panírozva még nem csináltam.

Adrienn írta...

Én régen, a vagdalthús konzervet ragasztottam össze mustárral, aztán panír, és sütés! Kitűnő, takarékos feltétek ezek! Köszi!

Petra írta...

Jó ötlet, azt hiszem főzelékhez fogok készíteni. :)

Panna írta...

Rántva még nem kóstoltam, de főzelékhez tényleg finom lehet :)

Éva írta...

Ari: Érdemes így kipróbálni nagyon finom és laktatóbb.
Hobbychef: Próbáld ki egyszer nagyon finom !
Adrienn:Ó a vagdalthúst mennyit használtam, szeletelve rántva, még emlékszem fasírtnak is. Köszi!
Petra: Főzelékhez is nagyon finom.
Panna: Próbáld ki, nagyon jó főzelékhez is.

mellissina2 írta...

Éva!
Ez a recept szuper,valamelyik nap megsütöm,így burgonyával,hozzá a cékla salátám,kell ennél jobb?
Rántott parizert szoktam sütni,de már nagyon régen nem,és most jó kis ötleteket adsz!!Mert ugye mindig az a probléma,hogy mit??

Éva írta...

mellisina2: Nagyon finom így sajttal!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...