2012. március 22., csütörtök

Tejfölösborsó-gomba rizs

 A mai ebédünk  még  ami megmaradt előző napokról  tejfölösborsó, és  azt egészítettem ki  gombával és rizzsel!
Hozzávalók: Tejfölösborsó   + 15 dkg. gomba, 1 fej hagyma, őrölt bors, só, kevés olaj,  rizs.
Elkészítése:A tejfölösborsó elkészítését már leírtam. A gombát alaposan megmostam majd felszeleteltem, a vöröshagymát is megtisztítás után kockára vágtam. Kevés olajat melegítettem amibe tettem a vöröshagymát majd a gombát  elkevertem kicsit fedő alatt pároltam majd borssal sóval  ízesítettem.  A rizst a szokásos módon elkészítettem.
Tálalásnál  a  rizs mellé tettem egy kanál gombát és egy kanál tejfölösborsót.
(Így kiegészítve a keveset is elmondható hogy elég volt  és finom !)
                                                                        

6 megjegyzés:

Emi írta...

Finom is lehetett! Nekem is jöhetne most ebédre. Minden összetevőjét nagyon szeretem!

Vikvi írta...

Nagyon klassz! Jók tudnak lenni az ilyen ebédek. Én sem szeretek kidobni semmit, inkább csinálok valamit mellé hogy elfogyjon :)

Jutka írta...

Ez nagyon nagyon guszta!!
Szivesen ennék belőle :)

Vicuska írta...

Nagyon ügyesen újítasz!!! és finom is!

Panna írta...

Finomat ebédeltetek :)

Éva írta...

Emi: Finom is így egyben!
Vikvi: Lehet így göngyölíteni napokig is még az ember meg nem unja vagy el nem fogy az étel!:)
Jutka:Köszi! Szívesen megkínálnálak ha közelebb lennél!:)
Vicuska:Köszi!
Panna: Igen az volt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...