2013. május 26., vasárnap

Gombapaprikás zöldfűszeres galuskával

                                                                                

Hozzávalók: A gombapaprikás szerepel blogomban, galuskához: liszt, tojás, só, medvehagyma apróra vágva, sz.sz.víz. Szóráshoz: petrezselyem apróra  fölvágva.
Elkészítése:  A galuska /nokedli/  tésztáját hagyományos módon készítettem annyiba tért el most hogy kevés medvehagymát apróra vágtam és ezt kavartam bele a  tésztába. A szokásos módon kifőztem  és picit felhevített olajra szedtem ki amiben elkevertem.
A gombapaprikás mellé szedtem a tésztát és az egészet megszórtam  apróra fölvágott petrezselyemmel.

3 megjegyzés:

Gerdi írta...

De jó ötlet, zöldfűszerrel készíteni a galuskát! Finom lehet, főleg gombapaprikással!

HajniZoli írta...

Finom, nagyon jó!

Éva írta...

Gerdi köszi nagyon finom volt!
HajniZoli köszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...