2014. február 6., csütörtök

Pizza kelesztés nélkül


Hozzávalók: tészta 40 dkg. liszt, 4 dkg. margarin, 2 dl tej, 1 tk. cukor, 1 mk. ecet, só.Pizzakrém helyett én házilag készített pizzaszószt /súgót/ használok, feltétnek ami éppen akadt  a hűtőben + reszelt sajt.
Elkészítése: Langyosra melegítettem a tejet amibe beletettem a margarint és addig kevergettem még teljesen feloldódott. Ezután tettem hozzá a lisztet és a sót majd 1 mk. ecetet. Az egészet jól összegyúrtam  /addig kell gyúrni még összeáll  a tészta/. Sütőpapírral bélelt tepsibe  pakoltam a kinyújtott tésztát rákanalaztam  a súgót  erre pakoltam  a fölvágottat/kevés zöldséget/  és a  tetejére szórtam a reszelt sajtot. Előmelegített sütőben 200 fokon 20' sütöttem.

6 megjegyzés:

Nagymamis írta...

Így még nem készítettem, de ki kell próbálnom....annyira guszta!

Nea írta...

Nagyon jó kis időspórolós recept. Talán egyszer sort tudok keríteni a kipróbálására. Mindenesetre mentettem.

Csigabige írta...

Hasznos recept! Biztos finom lett a pizza! :)

Dominika írta...

Nahát, erről még nem is hallottam! Köszi, Éva!

Horváth Emerencia írta...

Nagyon szeretjük a pizzát, köszönöm, hogy megosztottad!

Éva írta...

Nagymamis örülök hogy tetszik, és érdemes kipróbálni mert nagyon finom!
Nea nem kell a kelésre várni, azért próbáltam én is ki és finom is!
Csigabige ahogy mondod nagyon finom!
Dominika örülök hogy tetszik!
Horváth Emerencia váljon egészségetekre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...