2014. július 23., szerda

Sajtpuffancs rizibizivel és kovászos uborkával

                                                                                
Hozzávalók és elkészítése: /Csupán a sajtpuffancsot írom le/ 3 tojásfehérjét  kemény habbá felvertem és 15 dkg. reszelt sajtot kevertem el benne. Forró olajban megmártottam a kanalat és ezzel szedtem a masszából  mindkét oldalát megsütöttem. Nagyon finom!
Jó étvágyat!

4 megjegyzés:

Katalin írta...

Ez tényleg finom lehet!

Timi írta...

Még nem is hallottam ezt a receptet! Köszönöm! Ki fogom próbálni :o)

aranyos fodorka írta...

Végre, végre egy jó recept, amire fel lehet használni a grillázs-készítésnél állandóan megmaradó fehérjét. Mindenképp kipróbálom én is !!!

Hankka írta...

Egyszerű, mégis nagyon finom ebédetek volt! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...