2014. szeptember 28., vasárnap

Új követő köszöntéséről...

már talán egyszer írtam is egy bejegyzést de mostanában ismét foglalkoztat. Blogom indulásakor személyesen nem köszöntöttem a hozzám betérőket majd  láttam más blogokon és én is úgy gondoltam hogy ez egy kedves  szokás   és  ezután  köszöntöttem  én is  virággal név szerint. Amikor volt  fénykép és észrevettem időben akkor  megköszöntem . Látom most is más blogon hogy egyesével név szerint tudják követni hogy ki  csatlakozott éppen  a rendszeres olvasójuk táborába. Nézzétek el nekem  akik eddig is jöttetek  és neveteket nem soroltam fel egyesével  pedig megérdemelnétek ! Ezt ezután sem tudom garantálni   azt viszont igen, hogy időközönként mondjuk havonta külön megköszönöm hogy  takarékos konyhámhoz érve  úgy gondoltátok hogy rendszeres olvasói körömhöz  csatlakoztok ! Mindez számomra öröm és köszönöm!!
                   Sok szeretettel köszöntöm mindazokat  akik az elmúlt egy hónapban blogomhoz csatlakoztatok! 
Remélem találtok  majd  valami  kipróbálásra érdemes receptet :-))

3 megjegyzés:

Anikó írta...

Itt csak finom receptet lehet találni.:-)

Roza írta...

Hát, igen!:)
Évike, majdnem kétszer annyi látogatód van, mint nekem. Ugye, az ember érzi, hogy valahogy törődni kell(ene) azokkal, akik a blogját látogatják. Ez nagyon jó, az érkezők köszöntése.
Gratulálok minden egyes látogatódhoz, olvasódhoz, sok szeretettel!!

Éva írta...

Köszönöm Anikó kedves vagy!
Roza örülök minden látogatómnak, csupán az egyenkénti köszöntést már nem tudom nyomon követni ezért is választottam az utóbbi időben hogy havonta írok köszöntést. Nagyon szépen köszönöm!