2015. április 8., szerda

Blogommal közös ünnepünk!

Nem is tudom hogy miért, de annyira vártam hogy ezt leírhassam ! Blogom oldalmegjelenítése elérte az....
1.000.000
 Mindenkinek köszönöm  akik érdeklődtök, látogatjátok blogomat  és  talán még az általam elkészített ételt vagy süteményt   ki is próbáljátok ! Remélem  tudok még  a jövőben is számotokra  olyan receptet hozni amiért továbbra is  érdemes  lesz a " Takarékos konyhámat " látogatni :-) 
                                                                            

Ui: Pár napja hogy különös figyelemmel kísérem a számok alakulását.Férjuram egyik nap azt kérdezte: "Akkor mi van ha eléred azt a számot, pénzt kapsz érte?"   Nevettem rajta és mondtam:" Nem , de nekem ez olyan jó érzés!"(tegnap este csupán 50 hiányzott mai napra már 145-tel meghaladta ezt a bűvös számot)

12 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Éva, sok szeretettel gratulálok, ez óóóóriási szám!:))) Ez azt jelenti, hogy nagyon jókat főzöl és osztasz meg velünk, tartson még nagyon sokáig, LEGYEN JÓ EGÉSZSÉGED HOZZÁ, sokszorozódjon a látogatottság! Szerintem minden pénznél jobb ez az elismertség!;)

Timi írta...

Gratulálok!!!
Ez a szám is bizonyítja, hogy mennyi finomságot készítesz és milyen sokan kíváncsiak a receptekre! :o)

Dominika írta...

Hű, ez igen!!! Gratulálok, Éva, és köszi a jobbnál jobb recepteket. Azt szeretem nálad, hogy egyszerű, de mégis nagyszerű ételeket készítesz és ajánlasz, és így biztos, hogy én sem vallok kudarcot a receptekkel!

Lívia írta...

Gratulálok Évikém, ez tényleg óriási szám a gasztro világban. Egyszerű, de nagyszerű ételeket készítesz. Jó egészséget kívánok minden téren az életedben.

MrsSame írta...

Gratulálok! Olyan jó érzés figyelni, miként alakul a nézettség növekedése. További sok sikert!

Mrita írta...

Éva gratulálok! Ez is azt bizonyítja, hogy nagyszerű dolgokat készítesz és osztasz meg velünk. Köszönöm, hogy vagy nekünk.

Barbi írta...

Én is szeretnék csatlakozni gratulálókhoz! Jó egészségben, sok-sok receptet és hasznos ötletet, praktikát ossz meg még velünk és legyen legalább még 10x ennyi látogatót kívánok Neked ide a blogra! :)

Ditti írta...

Drága Éva! Én is gratulálok neked, és még sokszor 1 millió kattintást kívánok! Már több receptedet is kipróbáltam, de még egyben sem csalódtam. Szeretem, hogy egyszerű, de nagyszerű ételeket hozol napról-napra! Sok ölelés így a távolból is. :)

sucika írta...

Gratulálok ehhez a szép kerek számhoz! További jó egészséget és sok posztot kívánok neked! Jó betérni hozzád. :)))

Hankka írta...

Drága Éva, gratulálok, és további örömteli blogírást kívánok, sok-sok jó recepttel. :) Irány a 2000000! :)

Okki írta...

Ez aztán a szép kerek szám! :) Gratulálok! :)

Jocsi írta...

Kedves Éva, én is szeretem az egyszerű-nagyszerű receptjeidet, sokkal jobban, mint a "bonyolult-menő" dolgokat. Már több mindent kipróbáltam tőled,és sohasem csalódtam. Olyan kis közvetlen, családias blog ez, szívesen jövök a jövőben is. Gratulálok a látogatottságodhoz! :)