2015. augusztus 26., szerda

Csupán szeretném felhívni figyelmeteket...

ezekre a  blogbejegyzéseimre, akkor mikor kiemelek belőle olyanokat amiket tapasztalataim alapján  jónak vélek   és  rendszeresen használok. Mindezek  könnyen  elkészíthetőek  az év bármely időszakában , arról már nem is beszélve hogy sokkal finomabb vele az étel és természetesen mindez otthon házilag  !
Mindezt azért  teszem mivel már lassan 5 éves lesz a blogom sok bejegyzésem van  és  lehet hogy elkerülte figyelmeteket  amit  nagyon sajnálnék . Az én kis takarékos konyhámban  úgy a fűszerek mint a hús mellé a szószok folyamatosan  feltöltés alatt vannak ha elfogy hiányzik  és akkor  készítem az utántöltést. Bármelyiket is nézem  általában  kevés ráfordítással  elkészíthető és sokkal jobb lesz tőle az ételünk!Ezért tettem külön bejegyzésbe blogom jobb oldalán a házilag készíthető fűszereket és a húsokhoz való szószokat.  Tapasztalatom az hogy ezek az oldalsávban lévő ajánlók hasznosak sokan nézitek.Nagyon sok bejegyzés , recept gyűlt össze ennyi év alatt talán ezzel a pár kiemelt recept-linkkel  segíthetek  a könnyebb tájékozódás érdekében .Biztos találok még olyan receptet ötletet amit érdemesnek tartok arra hogy felhívjam a figyelmeteket és  talán kedvet kaptok az elkészítéséhez  is !!
                                                                             

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Évikém, nagy segítsége vagy a magyar háziasszonyoknak, példát és ötleteket lehet tőled venni!❤️

aranyos fodorka írta...

"A blog keresett oldala nem létezik." - én ezt látom....
Sajnos nekem az oldal nem működik, pedig nagyon jó ötletnek tartom a témák szerinti gyűjteményt...

aranyos fodorka írta...

És sajnos változatlanul bejönnek a zavaró oldalak, pl ezek:
http://www.aliexpress.com
http://www.iforex.hu


Kavics írta...

Off: Éva ez a blogos dolog nem változott jobbra. amin a Te oldalad megnyitom eltűnik az enyém. Sajnálom. :-(

Éva írta...

Emőke köszi!
aranyos fodorka köszi hogy szóltál kijavítottam! A bejött oldalakkal nem tudok mit kezdeni, ha ilyenekkel találkozom más oldalon vagy nálam visszaléptetem az oldalt.
Kavics sajnos hogy még mindig!