2015. augusztus 16., vasárnap

Lecsós csirkemáj

                                                                             
Hozzávalók:
1 db vöröshagyma
1 db nagyobb paprika
2 paradicsom
40 dkg csirkemáj
fűszerek:só, bors,/csirke fűszerkeverék házi/ 
olaj
*
Elkészítése: Vöröshagymát megtisztítás után apró kockákra vágtam, a zöldségeket szintén feldaraboltam. Olajat felhevítettem és a hagymát megdinszteltem rajta, a májat előzőleg megmostam feldaraboltam és a hagymára tettem a feldarabolt zöldségekkel együtt. Fűszereztem átforgattam  majd letakarva 20' főztem. Maradék főtt krumplim volt amit olajban kicsit átsütöttem és ezzel tálaltam. Nagyon finom !
forrás:Nők lapja Konyha  bár ott oregánó és majoránna volt  fűszerként megjelölve!
Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

Vanilin írta...

Egyszer a nyáron csináltam ilyet, finom volt. :)

Katalin írta...

Nagyon szeretem az ilyet :-)