Hozzávalók:
1 db nagyobb alma
1 db tojás
1 mokkáskanál fahéj
1 teáskanál cukor
zabpehely
*
Elkészítése:Almát megmostam magházát eltávolítottam és ujjnyi vastag szeletekre vágtam. A felvert tojáshoz tettem a cukrot és a fahéjat összekevertem. Az alma szeleteket tojásos keverékbe mártottam és zabpehelybe megforgattam, ezután sütőpapírral bélelt tepsibe raktam és előmelegített sütőben 250 fokon 15' sütöttem.
Nagyon finom a fahéj íze a sült puha almával!
Ui: Természetesen a hozzávalók mennyisége és ízesítése ízlés szerint növelhető !(Nagy almát 8 szeletre vágtam)
2 megjegyzés:
Ma ki fogjuk próbálni!
Kellemes vasárnapot!
Szuper ! Egyszerű-nagyszerű. Tegnap kaptam egy szatyor almát, megcsinálom ezt én is holnap ebédre.
Megjegyzés küldése