2018. augusztus 1., szerda

Pudingos babapiskóta /sütés nélkül

kiegészítésként oda írhattam volna kevés cukorral:)

Hozzávalók: kb. 10 db babapiskóta,  4 dl tej, 1 cs vaníliapuding, 1,5 evőkanál házi cappuccino por, 2 evőkanál kristálycukor, 2-3 dkg vaj/margarin, tetejére kakaópor és őrölt fahéj keveréke.

Elkészítése: Kevés tejben elkevertem a pudingot ,  cappuccino port és a cukrot. A maradék tejet feltettem melegedni mikor már forró volt akkor öntöttem hozzá a keveréket amivel besűrítettem. Tűzhelyről levettem és hozzátettem a margarint addig kevertem még elolvadt. A babapiskótát feldaraboltam, kis edény aljába kanalaztam a pudingból  erre pakoltam rá a piskótát aminek a tetejére ismét pudingot tettem majd még egy sor  piskótát raktam  a forma közepére amit beborítottam ismét pudinggal.  Tetejét kakaópor és fahéj keverékével szórtam be  így tettem hűtőbe.Másnap kókuszreszeléket szórtam rá  és jött a kóstolás 😋
Kellemes falatozást!

4 megjegyzés:

Katalin írta...

Jól jön egy ilyen recept a meleg nyári napokon :-)

Éva írta...

Katalin valóban két napig nassoltuk, köszi!

Lívia írta...

Ez finom lehet és ebben a nagy melegben időszerű ilyen édességeket készíteni. Ha elkészítem én a kávét kihagyom belőle, mert azt nem szeretem és nem is iszom.

Éva írta...

Lívia azért választottam én is most ezt az édességet mert meleg van!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...