2020. február 5., szerda

Almaszósz kis változtatással

Nagyon szeretem a szószokat mártásokat , legyen az alma vagy meggy? Most úgy adódott  hogy kicsit összevontam a két ízt:)

🍎🍒
Hozzávalók és elkészítése: 1 nagyobb almát megpucoltam feldaraboltam  annyi vizet öntöttem rá ami ellepte ebbe tettem  kis darab citrom héját és citromlevét . Mikor már puhára főtt az alma 2 evőkanál meggylekvárt/ jó darabos lett az elmúlt évben a lekvárom, de én így szeretem/ tettem   és 1 evőkanál lisztet  3 evőkanál tejföllel elkeverve  besűrítettem. Összeforraltam és  már kész is volt😋
Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

Kincse írta...

Nekem is volt már így, mert a meggy sosem lesz annyira szétfőve, hacsak nem turmixoljuk. A barátnőm mindig turmixolja a gyümölcsöket, és talán az almát hagyja meg darabosan a szószban, vagy levesben.

Éva írta...

Kincse darabosan jobban szeretem a lekvárt és a szószt is:)