2020. október 29., csütörtök

Nem tudom hogy miért?....

... de nálam a blogszerkesztés az elmúlt napokban nem egy szórakoztató elfoglaltság!!!!! Ha képet töltök fel új bejegyzésbe csak betűket látok de azt sokat , kiemelést olyan hogy középre illesztés, vastag kiemelés és még sorolhatnám nem lehet egyáltalán. Egészen megváltozott minden , ha ez időszakosan van csak akkor szerintem valahogy értesíthetnének hogy most "türelem majd később jobb lesz"!!? Csak átmeneti dolog az egész! Nálatok is előfordultak ilyen problémák nyugtassatok meg.
 
📌Blogbarátok segítségével  sikerült a problémát orvosolnom ( amit a tájékozatlanságom  okozott )

12 megjegyzés:

aranyos fodorka írta...

Üzentem az én blogomban is, de itt is írom, írjál Emilt és megpróbálok segíteni.

Katalin írta...

Sajnálom, hogy ilyen problémák adódtak nálad, én ilyennel még nem találkoztam. Most nemrég töltöttem fel képeket egy bejegyzésemhez - még piszkozatban van - de minden simán ment. Reméljük hamarosan megoldódik!

Ani írta...

Újítottak a felületen, én is nehezen szokom, de nálad valami más is lehet. Kérj segítséget a súgótól!

CathlenKata írta...

Éva! Nálam is az új van, de nincs gond a szerkesztéssel...már...
Amúgy meg jobb volt a régi, nem értem miért kell állandóan elrontani ami jól müködik?

Erika írta...

Évike, nálam működik rendesen a blog.
Nem lehet, hogy véletlenül HTML - nézetre állítottad, mikor írni szetetnél új bejegyzést? Mert akkor van az, amit most írtál

Éva írta...

Nagyon szépen köszönöm segítségeteket! Erika rátapintottál a lényegre az volt a gond amit írtál köszönöm szépen!Megnyugodtam ezután figyelek hogy jó helyre nyúljak:)

VToncsi írta...

Kedves Éva, nekem ugyan nincs blogom, tehát segíteni sem tudnék, de gondoltam, szólok, hogy napok óta azt jelenti a vírusirtóm, hogy „fenyegetés ártalmatlanítva”, valahányszor benézek hozzád. Régebben is volt hasonló gond; úgy emlékszem, akkor a lányaid-vőid segítettek elhárítani.
A briósod nagyon csábító.
VToncsi

Éva írta...

VToncsi köszi hogy szóltál, vírusirtó nálam is van a gépen szoktam ellenőrizni! Ezt a gubancot más okozta nem jó helyre nyúltam a bejegyzésnél és elállítottam valamit. Köszi!

Cukroskata írta...

Nálam is volt ilyen, de elmúlt. 😍

Éva írta...

Cukroskata jó hogy elmúlt, remélem nálam sem jön gyakran ilyen probléma mert én kellően felhúztam magam bár ahogy utólag írtam is én nyúltam valami rossz helyre véletlen:)

Katalin írta...

Örülök hogy megoldódott a problémád. Erika jól kitalálta mi lehet a baj nálad, én nem is gondoltam rá, hogy HTML-re valo átváltásod okozta a galibát. Én minden bejegyzésem szerkesztésénél átmegyek HTML nézetbe is, mert több mindent csak onnan lehet elvégezni, pl. hogy egy kép és a szöveg között annyi sortávolság legyen amennyit én szeretnék, stb...
De a lényeg, hogy megoldodott, és mindent folytathatsz úgy, ahogy eddig :-)

Éva írta...

Katalin megkönnyebbültem hogy sikerült, nekem nagyon furcsa volt úgy szerkesztenem a bejegyzésemet!