2011. április 26., kedd

Ünnepek után

Elmúlt ez az ünnep is szépen. A család  együtt volt, a kis unokámnak 25-én volt a névnapja azt is megünnepeltük. A lányaim még anyák napját is előre hozták így volt egy kis pityergés a részemről. Meghatódtam, kaptam egy nagyon szép süteményes tálat, egy szakácskönyvet és  a számítógép egere alá egy alátétet, de nem akármilyet, a kis unokám fényképe van rajta , ráírva "Nagyikámnak sok szeretettel és a bejelentkezési jelszóm." Tudják a lányaim, hogy mindenhová jelszónak különböző variációval az unokám  szerepel.
Azért az ünnepek alatt is benéztem a blogomba és mint egy  kisgyerek  annyira megörültem  annak a díjnak amit kaptam.Álmomban sem gondoltam volna hogy ilyen meglepetés ér. Még egyszer köszönöm http://nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/ Krisztinek!
 Remélem másoknak is  hasonló örömökkel telt a húsvét, azon kívül hogy amit készítettünk ételt-süteményt a húsvétra  az mind el is fogyott!
                                                                                                              

2 megjegyzés:

Adél írta...

Nagyon örülök az örömödnek,hogy jól telt el a húsvét és jól éreztétek magatokat!
Boldog névnapot a kis unokádnak ..így utólag is!

..jah..gratulálok,látod,nem is olyan nehéz az a link:)

Éva írta...

Próbálkoztam már máskor is de valahogy elakadtam nem oda tette ahová én akartam. Majd gyakorlom. Köszönöm a jókívánságokat.