Hozzávalók: 4 db. nagyméretű burgonya, 2 db. főtt tojás, 4-5 karika fölvágott/ bármilyen/,só,bors, mustár, 2 dkg.margarin, 2 evőkanál tejföl.
Elkészítés: A burgonyát megmossuk héjastól sós vízben megfőzzük. Főzés után héjától megpucoljuk, majd hosszában félbevágjuk, a közepét kikaparjuk kiskanállal.A 2 db főtt tojást megpucoljuk, kis kockára vágjuk, a fölvágottunkat is szintén összevágjuk kis kockára majd só, bors, kevés mustár, a margarin és a 2 evőkanál tejföl és a kikapart burgonya forgácsokkal jól összekavarjuk. Ezután visszatöltjük a burgonya üregébe lehet jó púposan. A tepsit kicsit kivajazzuk, és ebbe tesszük bele a burgonyákat.
Meleg sütőbe rakjuk be, 200 fokon kb. 15 perc alatt készre sül!
Jó étvágyat !
2 megjegyzés:
Ez nagyon finom!!!
Én is szoktam készíteni,nagyon szeretjük.
Megjegyzés küldése