Elkészítése: A tojások fehérjéből kemény habot vertem. Felforraltam a tejet és a habot evőkanállal apránként beleszaggatom. Mindkét oldalát 1-1 percig főzöm, majd egy tálba kiszedem.
A tojások sárgáját habosra keverem a porcukorral és a vanília cukorral, és beleöntöm amiben megfőztem a habgaluskákat. Kevergetve krémmé főzöm, majd ha kihűlt egy tálba öntöm amibe beleteszem a habot is, és lehűtve tálalom.
A tojások sárgáját habosra keverem a porcukorral és a vanília cukorral, és beleöntöm amiben megfőztem a habgaluskákat. Kevergetve krémmé főzöm, majd ha kihűlt egy tálba öntöm amibe beleteszem a habot is, és lehűtve tálalom.
Jó étvágyat kívánok !
6 megjegyzés:
A leves és az aranygaluska után ez már kínzás!!!!! Ha nem lenne ilyen késő(ilyenkor már nem eszek) akkor tuti rögtön nekilátnék madártejet csinálni, na de így holnapig várnom kell.:)))
Én már csináltam csokoládésan is, és úgy is isteni finom. A receptet megtalálod a blogomba, ha esetleg érdekel.
Én is kínzásnak érzem! :) A madártej a gyengém, és a csokis változatot is meg szeretném kóstolni!!! :)
Gizi:köszi megnézem majd a csokoládésat !
Mesi: rajta holnap csináld meg mind a kettőt!
Az egyik kedvencem.hmmmmmmm
Nagyon szeretjük!:-)
Vali, Nelli: örülök hogy ti is szeretitek!
Megjegyzés küldése