2011. július 12., kedd

Rántott patiszon


Hozzávalók: 1 patiszon, só, liszt, tojás, prézli, olaj.
Elkészítése: a patiszont 4 felé vágom, külső héját levágom, belső részéből a magot kikaparom. Ezután felszeletelem vékonyra és besózom. 5-10' után  lisztbe, felvert tojásba és prézlibe mártva  forró olajban kisütöm. Nagyon finom petrezselymes krumplival, rizzsel,  vagy valamilyen salátával!                                                                                 

6 megjegyzés:

Zsófi írta...

Imádom! Guszta lett!

judit60 írta...

Nagyon finom lehet.

Maria írta...

Hú de szeretem!! Elfogadnám ebédre, desszertnek meg egy kis hideg tejberizs is jöhetne!! :D

Kati írta...

Vmilyen tökféle ez a patiszon igaz? Mi is nagyon szeretjük a rántott tököt.

Márti írta...

Mi is szeretjük, guszta, én még nem láttam itt a piacon. Patiszon = csillagtök !

Éva írta...

Zsófi,judit60:köszi
Maria:nem lesz túl sok? Ez is az is?:-))
Kati: csillagtöknek is hívják.
Márti: igen csillagtök!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...