2011. augusztus 10., szerda

Annyira gyorsan telnek a napok !

Nem tudom, hogy csak én érzem ezt, de nagyon  gyorsan telnek a napok. Annyira pedig nincs is leterhelve a napom és mégis, azt veszem észre hogy vége egy hétnek egy hónapnak és lassan már a nyárnak is. Mikor fiatalabb voltam, a  gyerekek még kicsik voltak akkor biztos azért éreztem hogy lassan múlik az idő, mivel akkor mindig volt valami ami miatt toltam volna az időt. Mindig volt valami amire esetleg kíváncsi voltam  és szerettem volna  , hogy mielőbb átéljem megéljem azt a dolgot. Most is van  olyan dolog  amire kíváncsi vagyok még, de talán  már lelassultam , elfáradtam? Talán, ez sincs kizárva!
A napok gyors múlását már onnan is észrevettem, hogy az elmúlt héten figyeltem fel rá, hogy pár nap és elérem a blogomon a  20 ezredik oldalmegjelenítésemet.  Tegnap este ránézek  és akkor vettem észre hogy már túlhaladta. Nagyon örülök neki hogy ennyit lapoznak a blogomban, ezek szerint  érdekesnek tartják Októberben lesz az 1 éves  blogszülinapom. Tervezem akkor , hogy  a követőim közt  kisorsoljak  egy kis ajándékot .Ezzel is megköszönve  kedvességeteket  amivel nap mint nap  találkozom a véleményetek által. Nem is gondoltam volna , hogy így kialakul  egy kedves  baráti társaság, mert én  ezt annak tartom . Megosztjuk örömünket, esetleg bosszúságunkat, tudjuk ki mikor van szabin, mikor beteg, kinek mikor van a házassági évfordulója, szülinapja. Nagyon jó ehhez a közösséghez tartozni! Bízom benne, hogy   Ti is így éreztek?
                                                                                       

11 megjegyzés:

Petra írta...

Gratulálok ehhez a sok oldalmegjelenítéshez, megérdemelten ennyi. :))))
Részemről nagyon örülök, hogy veled is kapcsolatba kerülhettem a blogok által. További kellemes főzés, sütést, blogolást kívánok neked. :)))

Mrita írta...

Valóban rohan az idő, én egész nyáron siettetem az időt, mert csak augusztusban mehetek szabira. Mire padig a szabim letelik már szeptember van, tehát ősz. Aztán meg ripsz-ropsz karácsony és vége az évnek.
Gratulálok a 20.ooo-ik oldalmegjelenítéshez. Valóban jól esik az embernek hogy így az éteren keresztül is kialakult egy jó kis társaság és figyelünk egymásra, és megoszthatjuk örömünket, bánatunkat.
Szeretettel:
Mrita

Marti M írta...

Épp ma írtam erről a gasztro blogomban. :))) Én is örülök ennek a dolognak, mert nagyon jó csapat jött össze, mindig van kihez fordulni receptért, tanácsért, és itt mindenki kedves.

Adél írta...

Én is örülök,hogy ennek a kis blogger társaságnak a tagja vagyok.Sokszor találom azon magam,hogy eszembe juttok,lehet épp vásárlás közben,amikor egyik-másik hozzávalóról beugrik,hogy valaki készített belőle valami finomságot.Nem utolsó sorban,sokkal könnyebnek tartom a főzést a sok ötlet miatt,amit itt-ott látok.
Kedves Éva,sok sok látogatókat továbbra is !!

trollanyu írta...

Kedves Éva, hasonlóképpen érzem én is, csak úgy múlnak a napok, néha csak azt veszem észre, hogy már megint eltelt egy hét. És igen, jó ehhez a közösséghez tartozni, mégha virtuális is ez a barátság, akkor is jó érzéssel tölt el:)

Csilla írta...

Gratulálok Neked, nagyon szép szám!
Azért szeretek idejönni, mert Nálad ötleteket merítek, hogy mit lehet okosan, gyorsan, esetleg takarékosan megfőzni! Volt már, hogy azon tanakodtam, mit is főzzek, és belépve ide a jobb oldali ajánlódból főztem. :))

Tiffanylda írta...

Drága Éva, szívből gratulálok a szép számú érdeklődéshez, úgy gondolom, hogy nem véletlen!:)
Sajnos, rohan az idő, amit a mi korosztályunk kicsit érzékenyebben észlel - ez csak az én véleményem...
Mindig várunk valamit, szeretnénk túl lenni mielőbb a nagyobb dolgokon! A gyerekeimnél láttam, mikor megszületett az unokák és türelmetlenkedtek, hogy mikor csinálja ezt, azt... és tessék, már iskolásak, visszasírják a pici babákat!:)
Azt mondom, a pillanatnak, szép perceknek éljünk, próbáljuk igazán megélni!!!
Bocsánat a hosszúságért... További, fincsi recepteket várunk!!!:)

Mesi írta...

Drága Éva! Örülök, hogy én is itt lehetek, nagyon gratulálok ehhez a csodálatos számhoz és köszönöm azt a rengeteg jó ötletet, a recepteket, a kedves, bátorító szavakat, amiket Tőled kaptam! További jó munkát és kitartást a főzéshez, blog írásához!

María írta...

Kedves Éva! Én is szeretettel gratulálok a rengeteg oldalmegnyitáshoz. Én is nemrég ünnepeltem és hasonlóan éltem meg a dolgot. Én is úgy érzem, hogy jó kis közösségbe kerültem, szívesen "beszélgetek" veletek, még ha "csak" így hozzászólások formájában is. Jó látni, hogy ebben a közösségben nincsenek ellentétek és háborúskodások, egyszerűen értékeljük a másik erőfeszítéseit, és elismerjük, ha valaki valami finomat alkotott. További sok ezer oldalmegnyitást kívánok, és hogy továbbra is jobbnál jobb receptekkel örvendeztess meg bennünket. Szertettel puszillak: Mari

Márti írta...

Sajnos, én is hasonlóan érzek, hogy repül az idő, de nézzük a jó oldalát, itt van ez a "nagy társaság", amihez külön gratulálok!

Éva írta...

Nagyon szépen köszönöm nektek az igazán szép és kedves szavakat.Nagyon jó volt olvasni! Erre gondoltam mikor azt írtam hogy jó ehhez a " virtualis " baráti körhöz tartozni! Köszönöm !