2011. augusztus 26., péntek

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Nekem az lesz! Jönnek a lányomék a kis unokámmal !   Milyen érdekes a megfogalmazáson mennyi múlik? Egy régebbi  bejegyzésemnél amikor írtam  hogy jön a kis unokám, a lányom  megjegyezte :" szóval megy a kis unokád  egyedül?"  Igaza van, így helyes ahogy most írtam! A kis tündérkém szeptembertől bölcsis lesz, úgy eltelt ez a 2 év , olyan mintha most született volna!   Holnap jönnek egy pár napig  nagymama szerepébe leszek, bár mindig  abba érzem magam, igaz  akkor csak gondolatban vagyok velük.  Most is csak azt tudom mondani, amit már  említettem,  mennyire más nagymamaként érezni azt hogy bölcsibe megy a kis unokám, szinte sajnálom. Az én lányom is volt bölcsis, de akkor természetesnek éreztem, szükséges megoldásnak. Nyilván most is ez történik, de mégis más. Tudom hogy jó helyen lesz,  reméljük fogja is bírni. Bár az első betegségeken szinte minden gyerek átesik. Ami biztató  előrejelzés, voltak  látogatóba a bölcsibe  feltalálta magát, sőt  a mai napon csak bölcsi felé mentek és húzta be a bölcsi felé a lányomat hogy menjenek be.   Ezzel a bölcsi kezdéssel sajnos az is bekövetkezik, hogy talán ritkábban láthatom őket, hiszen  a hétvégéjük marad ezután csak szabad, amikor viszont az  otthoni munkákat kell pótolni. Remélem azért  ha tehetik jönnek, sajnos nekem problémásabb lenne menni! Most viszont  itt lesznek  és  egy pár napig  hancúrozhatunk, bújócskázhatunk kedvünkre!          
                                                       A kis unokám bölcsis jele a gomba!                 

9 megjegyzés:

Simone Templar írta...

nekem óvodában volt gomba a jelem)))
mozgalmas hétvégéd lesz, nem fogsz unatkozni)))

trollanyu írta...

Nagyon kellemes hétvégét neked, élvezd ki az unokázást:)

marcsis írta...

Nekem az oviba volt gomba a jelem! :)
Tényleg gyorsan eltelik a két év, utána még gyorsabban...a nagyobbik lányom már iskolába megy...
Bajban is vagyunk, mert a bölcsiből-oviból amikor tehettük ellógtunk, a nagymama örömére.
Jó hétvégét, jó unokázást!
Marcsi

Roza írta...

Éva, kisunokád egy kis tündér:))
Köszönöm, hogy benéztél hozzám, gyere máskor is:)
Sok-sok finomság van itt nálad:))

Éva írta...

Roza: Üdvözöllek!Köszönöm ! Igyekszem hozzád menni látogatóba:))

Éva írta...

Coock chick: Egy kicsit mozgalmasabb, de kellemesen!
trollanyu: Köszi! Igyekszem!
Marcsis:Akkor már többen is vagytok akinek gomba volt a jele!Való igaz hamar eltelik az idő, neked akkor közel volt a nagymama hogy tudott segíteni? Köszi !

Gerdi írta...

Kellemes unokázást neked! Nagyon aranyos a "nagyfiú"!

Tiffanylda írta...

Jó lesz nektek egy kiadós hancúrozás a bölcsi előtt!:)
Nem hiszem, hogy gond lenne a beszoktatásnál, ilyenkor örülnek a gyerektársaságnak, meg az új játékoknak! Sajnos, a betegségekre számítani kell az első időkben, úgyhogy gyanítom többször lesz szükség rád, mint gondolnád!:))) Adja az ég, hogy ne legyen igazam!
Szép hétvégét a családdal!:)

Éva írta...

Gerni: Köszönöm!
Tiffanylda: KÖszönöm!