2012. március 29., csütörtök

Túrókrém retekkel és petrezselyemmel

 Hozzávalók:   (amiből most csináltam):1/2 cs. tehéntúró,   1 db retek,  só, bors, petrezselyem.
Elkészítése:   A retket lereszeltem  és az összetört túróhoz adtam, majd sóztam és kevés őröltborsot tettem hozzá , valamint  kevés apróra vagdalt petrezselymet. Az egészet jól összekevertem és hűtőbe tettem.Nagyon finom pirítosra kenve  , most  viszont zsömlére kentük.                                                                      

9 megjegyzés:

Emi írta...

Nagyon fincsi! Ahogy megláttam a fotót az jutott eszembe, hogy régen, alig vártuk, hogy megjelenjen az új retek, hogy zsíros kenyérrel együk:))

Csupa Csoki írta...

Nagyon finom lehet hasonlót egyszer már készítettem, de fekete retekkel, így elég "erős" lett. Ki fogom próbálni így is.:)

Adrienn írta...

Én a fokhagymás túrót kóstoltam, az is fincsi volt, de ezt is kipróbálom...köszi!

María írta...

Kedves Éva, játékra szeretnélek invitálni, kérlek nézz be hozzám.

Panna írta...

Jó kis reggelitek volt! Megyek is reggelizni :)

Éva írta...

Emi : Imádom zsíroskenyérrel is sőt még hagymát is teszek hozzá. Jó büdi, de finom!:-))
Csupa Csoki:A fekete retek egy kicsit erősebb, de nagyon finom az is!
Adrienn: Fokhagymával még nem próbáltam de finom lehet azzal is!
Maria:Köszi, megyek!
Panna: Köszi!Egészségedre a reggelit!

Roza írta...

Éva, nagyon guszta, amit készítettél. Persze, mint mindig:)

Vicuska írta...

Finom, könnyed, egészséges!

teller-cake írta...

Igazi tavaszi szendvics, össze is futott a nyál a számban a képet nézve! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...