2012. április 1., vasárnap

Rántott csirkemáj sültkrumplival

Hozzávalók: 6 db csirkemáj,  2 db. tojás, liszt,  prézli, olaj.
Elkészítése: A májról a szíveket levágtam , belefőztem borsólevesbe, a májat lisztben-felvert tojásban-prézliben megforgattam és  forró olajban sütöttem fedő alatt mindkét oldalát.Sózni utólag szoktam.
 A krumplit  megtisztítás után  felaprítva  sütöttem úgy hogy  2 cikk fokhagymát tettem  az olajba!

6 megjegyzés:

Alíz írta...

Két adagot kérünk szépen, fénypostán természetesen! S akkor szépen teszem be a hűtőbe a bepácolt csirkeszárnyakat, amit virágvasárnapi ebédre szántam. :))))

Lilla írta...

Hmm, most nagyon megenném...:)

Hobbychef írta...

Szeretem.

Éva írta...

Aliz: Remélem ablakod nyitva? Elküldve.A csirkeszárnyakból pedig majd én kérek!
Lilla: Finom is !
Hobbychef: Mi is nagyon szeretjük így rántva meg hagymásan is finom!

Panna írta...

Nekem is jöhetne :) Jó sok vas is van benne :)

Éva írta...

Panna: Már későn szóltál sajnálom!:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...