2012. június 2., szombat

Hamis fasírt almamártással

 Hozzávalók: a hamis fasírtot már  beírtam itt  annyit változtattam hogy  egy részét szezámmagba forgattam .Az almamártáshoz 2  db nagyobb alma  pici fahéj, darabka citromhéj, 1 dl tejföl, 1 ek. liszt.
Elkészítése: megpucoltam és feldaraboltam az almát annyi vizet tettem rá ami éppen ellepi, pici fahéjat és darabka citromhéjat tettem hozzá. Mikor már  puha volt az alma  a tejfölben elkevertem a lisztet és ezzel habartam be  cukrot nem is tettem hozzá mert elég édes volt az alma.
                                   Jó étvágyat kívánok !                                 

6 megjegyzés:

Seffer Lilla írta...

Megint egy nagyszerű ötlet! Köszönöm!

Jámborné Budai Mónika írta...

Csatlakozom Lillához,remek recept:))

Blogkonyha írta...

Szuper recept, nagyon ötletes. Máris mentem! Az almával még ínyenc is. :o)

trollanyu írta...

Még sosem ettem almamártást fasírttal, de finomnak hangzik, jó ötlet:)

Erika írta...

Jó kis recept, a szezámmagot meg egyenesen imádom!

Éva írta...

Lilla:Szívesen, különösen ha tetszik!
Jámborné Budai Mónika: Köszi!
Illéskrisz Konyhája:Köszi!
trollanyu: Egyszer próbáld ki nagyon finom. Köszi!
Erika: Köszi!