2012. október 27., szombat

Nem tudom hogy...

szoktatok-e olyat érezni, hogy  egymás után  nem úgy sikerülnek a dolgok ahogy szeretnétek? Ilyenkor arra lehet fogni hogy  fáradtak vagyunk  meg az időjárás is ! Lehet benne valami, már napok óta annyira rosszul alszom. Ha viszont nem piheni ki az ember magát akkor nyilvánvaló hogy fáradt, esetleg figyelmetlen. Az utóbbi napokban ezt veszem észre magamon. Bármit is csinálok  mindig találok benne valamit amit nem úgy szerettem volna nem úgy képzeltem el! Egyszóval nem vagyok vele megelégedve mondhatni  nincs sikerélményem és ez egy kicsit elveszi a kedvemet.  Ennyit és nem többet a negatív dolgokról!
Kipihenem magamat  és minden rendben lesz !  Erre kell  gondolom sokszor, de akkor megint nem fogok  tudni aludni?:-))
                                                                             
           
                                                                     

9 megjegyzés:

mandala írta...

Pihenyel es holnap majd jobb es szeb lesz a vilag!

gionetta írta...

Évám!

Regéljek Neked én is a fáradtságról? Akkor nem lesz ugye már rossz kedved! Mert nekem még a blogra sem maradt időm/erőm, annyira elfáradok. De majdcsak kipihenjük magunkat lassan lassan és akkor aztán senki nem tud megállítani minket! ;-D Amúgy nálunk megjött a hó. Annyi esett, hogy csak na! És még meg is maradt. Nah errefelé októberben nem a hó szokott esni, de szép. Karácsonyi hangulatot áraszt. Kedvem van elkezdeni az ajándékkészítést. :-))
Jó pihenést Neked a hétvégére!!!

Éva írta...

mandala: Remélem tudok pihenni!
gionetta: Tudom én hogy másnál is előfordul átmenetileg ilyen probléma! Mert bízom benne hogy csak átmenet! Nagyon szép tud lenni a friss hó és az már valóban az előkarácsonyi hangulatot áraszthat! Kellemes napot kívánok Nektek is!

Nagymamis írta...

Éva ismerem az érzést......talán ha pihensz egy nagyot....vagy esetleg addig valami mással foglalkozol és hanyagolod a blogírást.....nem tudom. De az is lehet, hogy egy kellemes séta......beszélgetés kimozdít a holtpontról. Gondolom olvastad a varázspadlás bejegyzésemet. Amikor ott voltam a gyűjtemény tulajdonosával egy egész délelőttöt átbeszélgettük....olyan erőt, energiát kaptam, hogy úgy jöttem el tőle, hogy szinte szárnyaltam. Néha egy ici-pici apróság elég, hogy lendületet kapjunk. Kívánom, hogy mihamarabb túl legyél ezen az időszakon, és újból lendülettel, elégedetten és nem utolsósorban örömmel kápráztassál el bennünket a finomságaiddal! Szeretettel: Erika

Dominika írta...

Akkor nagyon pihenős hétvégét kívánok! Egyébként meg nagyon jó dolgokat készítesz, és teszel fel a blogra!!! Én nem vettem észre semmi minőségbeli hanyatlást!!! :-))) Szeretem nézni, amiket hozol! Hát még, ha meg is tudnám kóstolni! :-)

marisz57 írta...

Igen, velem is előfordul ilyesmi.
Talán nem is annyira testi fáradtság okozza, inkább lelki.
Én az állandó rohanásban látom az okát, ezért időnként lassítani kell, megállni, és pihenni.
Kívánom, hogy minél előbb találj önmagadra testileg, lelkileg!

mellissina2 írta...

Éva,mostanában volt egy pár éjszakám nekem is amikor szinte semmit nem aludtam,de szerencsém volt,mert azokon a napokon szabad voltam,így nyugodtan lehettem hülye.

Éva írta...

Nagymamis:Köszi a jótanácsaidat! Próbálok egy kicsit helyrezökkenni, szerintem engemet ez a nem alvás fárasztott mostanában ki. Remélem túljutok rajta rövidesen.
Dominika: Köszi! Közelebb lennél szívesen megkínálnálak!
marisz57: Köszönöm tanácsodat! Talán a szellemi fáradtság okozta de bízom benne hogy egy jó alvásos napok után másként fogom magamat érezni.
mellissina2: Jót nevettem rajtad! Csak az a baj ha én nem alszom akkor szédelgek másnap nagyon! Alapjáratban is eléggé szédülős vagyok ha még nem alszom akkor mint a részeg!:-)) Nem jó érzés ez rontja el a hangulatomat is ilyenkor.

Gabriella írta...

Nyugalom Éva. Nekem is szoktak rossz napjaim lenni (valószínű a frontok miatt, mert frontérzékeny vagyok), és olyankor nekem sem mindig úgy sikerülnek a dolgok, ahogy én elterveztem, vagy ahogy én szeretném. Valóban, olyankor én is elkedvtelenedem, mert olyan rossz az, amikor az ember eltervez valamit, végül nem úgy sikerül... De mindig jön egy szebb holnap! :)))