2013. március 8., péntek

Remélem a mai napon...

kíméltétek magatokat hisz  ez a nap a miénk volt a Nőké !:-))  Kellően  megadtam az ünneplésnek a módját, takarítottam , főztem,  sütöttem kétféle süteményt/később mutatom/. Majd elfelejtettem kétszer  voltam boltban .  Jaj igen, azért közben éreztem hogy én vagyok az  ünnepelt  le is ültem kicsit  pihenni,  de csak azért mert nagyon fájt a hátam  és a derekam. Ez a fájdalom elképzelhető hogy mindezek a munkák nélkül is  jött volna, biztos az időjárás változást érzem.  Sebaj éjszaka megpihenek és itt a  hétvége  jön a  kis "csipet-csapat" haza. Telefonon ma beszéltem a kis unokámmal  kérdezem tőle :"hová mentek holnap?" azt mondja:"hozzád, olyan messze vagy".
   Minden kedves látogatóm aki erre jársz  nézegeted, olvasgatod blogomat !

7 megjegyzés:

Timi írta...

Neked is nagyon szép hétvégét kívánok!!! Azért pihenj is egy kicsit!!! :o)

gionetta írta...

Hát ha valaki, akkor én tudom, micsoda öröm, amikor jön a család. Végre valahára! A szüleim is alig tudják kivárni a találkozásokat. Hiába is van nekik 6! pótunoka a közelben, cska az az egy számít! :-))

Jó hétvégét Nektek! :-))

Böbe írta...

Hasonló képen telt nekem is napom!Kert, lakás, főzés,ez az asszonyi sors:))) Unokád egy arany pofa kis lurkó lehet! Szép hátvégét kívánok neked, és családodnak!

Kati írta...

Akor jól megkímélted magad Nők napja alkalmából:)
Szép hétvégét, jó unokázást:)

Márti írta...

Jó unokázást,majd utána egy kiadós pihenést kívánok!

teller-cake írta...

Szép hétvégét kívánok Neked, unokázósat és pihenőset! Lazíts egy kicsit Éva! :)

Éva írta...

Timi köszi, egész éjszaka pihenni fogok az biztos ha tudok?:-))
gionetta nekem meg még pótunoka sincs a közelben. Köszönöm!
Böbe már csak ilyen a mi sorsunk, de ne panaszkodjunk!Az unokám egy tündér kis huncutság. Hogy mostis miket mondott? Köszönöm!
Kati köszönöm!
Márti köszönöm!
teller-cake köszi megpróbálok!