2013. május 7., kedd

Zsályás omlett

                                                                                 
Hozzávalók:  személyenként 2 db tojás, 1 ek. tejföl, 1 mk. zsálya elmorzsolva, só, olaj sütéshez.
Elkészítése:  Felütöttem a tojást  egy tálba hozzátettem a tejfölt , sót  és az elmorzsólt  zsályát villával jól felvertem. Palacsinta sütőben kevés  olajat forrósítottam  és beleöntöttem a masszát , nem kevertem mikor már összeállt akkor óvatosan megfordítottam és a másik oldalát is megsütöttem. Tányérra borítottam és  zöldséggel  tálaltam.

7 megjegyzés:

Timi írta...

Milyen guszta!!! Finom lehet! :o)

gionetta írta...

Ezt nagyon szeretjük! Zsályával különösen. Tegnap vágtam le éppen egy hatalmas bokor felét. :-))

Kati írta...

Zsályával még nem ettem, de ma sonkával és kaporszósszal készítettem én is:)

Csilla Andi írta...

Mostanában omlett függő vagyok, ezt is ki fogom próbálni...:)

HajniZoli írta...

Milyen jól néz ki! Készítenem kell omlettet! :-)

Gerdi írta...

Milyen szép, szabályos omlettet sütöttél! Zsályát még nem ettem, nem tudom, milyen íze van.

Éva írta...

Timi nagyon finom volt!
gionetta de jó neked hogy friss zölddel tudod fűszerezni, bár cserepes növényt én is vehetnék mert azért csak jobb a frissel.Nekem is nagyon ízlett.
Kati úgy is nagyon finom lehetett!
Csilla Andi akkor egészségetekre!
HajniZoli köszi!
Gerdi köszi zsályával fűszerezett omlettet én is most ettem először finom volt. Talán levest fűszereztem valamikor zsályával nem tudom mihez hasonlítani olyan jellegzetes az íze.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...