2013. augusztus 11., vasárnap

Öröm és aggódás napjaimban

                                                                                   
Már írtam  hogy kisebbik lányom   várja a második  babáját  ami bármelyik nap  megérkezhet. Úgy látszik viszont hogy nagyon jól érzi magát a "védőburokban ". Még  amikor nagyon meleg volt akkor állandóan  az volt az eszembe hogy szegény lányom ebben a nagy hőségben , most mikor változott az idő ismét  gondolatom állandóan  csak azon jár hogy ilyenkor szoktak beindulni a szülések  amikor változik az idő. Egyszóval akár  milyen  is az idő nagyon várjuk a picit és izgulunk hogy minden rendben legyen és  jöjjön a második kis unokám!  
Az örömöm  és aggódásom még fokozódik  , mivel   családunkat  az idén a gólyák   megszerették  és  úgy gondolták hogy  még  egy  aprócska  kis családtagot hoznak nekünk. Nagyobbik lányom  is  babát vár   így a jövő év elején  megérkezik a harmadik kis unokám is ! 
Nagyon sokat fogok izgulni  addig még mindhárom unokám  megkapom!  Remélem és  bízom benne hogy    lesz erőm  játszani velük még  és tanulni  tőlük,  ki tudja melyik kis apróságtól tudok még olyan  érdekességeket tanulni mint  Márkó unokámtól a "dinószakértőtől" !:)
                                                                          

21 megjegyzés:

Andicsek írta...

de jó:) ha a Te gyermekeid "összejárnak" akkor az jó az unokáknak. biztos jó társaságuk lesznek egymásnak, hiszen közel lesznek korban egymáshoz:) nekem még "sajnos" sok évem megy el a várakozással az unokákra:)

Könyvlelő Kritta írta...

Kellemes gólyavárást és sok örömöt és erőt a pici unokákhoz :)

María írta...

Kedves Éva, gratulálok a jó hírhez, bár én kapnék ilyet, hogy jön a harmadik unoka :)!!
Persze az természetes, hogy nagyon izgulsz a Lányaidért, én a Menyemért is izgultam annak idején, hogy minden rendben legyen és egészségesek legyenek az Unokáim.
Kitartás Nagymami, biztosan minden rendben lesz :)!! Nagyon drukkolok Nektek :)!!

Hankka írta...

Természetes, hogy aggódsz, de biztosan minden rendben lesz és hamarosan megérkezik a várva várt kis jövevény! :)

Sviro (Ildi) írta...

Boldog várakozást! Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen.

Böbe írta...

Kellemes várakozást, biztosan rendben lesz minden! De hát mi szülők, nagyszülők, már csak ilyenek vagyunk:))De ez így van rendjén!

Györgyi írta...

Sok boldogságot és örömet kívánok az egyre népesebb családhoz :)

Adrienn írta...

Jaj, hát ezek nagyon jó hírek :) Szívből gratulálok. Az meg, hogy izgulsz természetes, hiszen a gyermekeidről van szó, de minden rendben lesz :)

Nea írta...

Gratulálok a kis unokák érkezéséhez! Márkó is biztosan boldog, hogy lesz testvérkéje. Már csak egy kis idő és izgalom helyett az örömkönnyek fognak potyogni. Addig is kitartás!

trollanyu írta...

Szerintem természetes, hogy aggódsz, biztos minden nagyi hasonlóan érez:) Remélem minden rendben lesz, szorítok és várom a jó hírt:)

Bartush írta...

Gratulálok! Újabb kis családtagok örülhetnek a sok finomságnak, amit sütsz.

Kati írta...

Drága Éva, gratulálok mindkét unokához majd, erőt, egészséget hozzuk:)

Tiffanylda írta...

Micsoda jó hírek, Éva!!!:))) Veled izgulok és nagyon kíváncsi vagyok, mikor bújik elő a 2.!:)Lehet, mire ezt leírom,már meg is született?:D
A harmadik unoka jó kis játszótárs lesz, főleg a másodiknak, akihez korban közelebb áll! Látod, nálunk is milyen jól megvannak az unokatesók, mintha édestestvérek lennének! Félek, nem lesz időd blogot írni!:)))

Névtelen írta...

Boldog várakozást,minden rendben lesz! :)

Katalin írta...

Gratulálok én is! A lányidnak és a kicsiknek jó egészséget kívánok így előre is!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Jajj ezt az izgulást nem szeretem de annál nagyobb lesz az öröm ebben biztos vagyok ,mivel van már egy kis királyfid két édes kis királylányt kívánok neked:))))))Remélem mindenről olvasunk majd,erőt egészséget és sok sok szabadidőt kívánok neked hozzájuk:)))Micsoda finomságokat fognak majd enni nálad:)))))

teller-cake írta...

Jó babavárást Neked, hamarosan a kezedben tarthatod a csöppséget (aztán a másikat is) akivel/akikkel minden rendben lesz! :)

Éva írta...

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat és jókívánságokat!

HajniZoli írta...

Kitartást kívánok, meglesz a gyümölcse. Igazi öröm és boldogság a gyermek, leld örömödet bennük!

Horváth Emerencia írta...

Kellemes babavárást!

Éva írta...

HajniZoli, Horváth Emerencia köszönöm!