2013. november 11., hétfő

Ismét itt vagyok ...

bár el sem mentem, csak egy kicsit távolabb voltam a géptől. Nagyon gyorsan eltelt ez az egy hét még  az unokáim és  lányom itt voltak.  Sokat  nőtt a kis unokám  igazi kis "vasgyúró"  lehet vele már játszani , huncutkodni. Természetesen lehet ölbe venni és dudorászni arra nagyon szépen elalszik!:-) A nagyobbik unokám  egy  kis energiabomba ,  nagyon értelmes néha olyanokat mondott hogy nem tudtam mit is válaszoljak rá. Egy szobában aludtunk a nagyobbik unokámmal  esti mesélés után jött az esti móka leoltottam a kis lámpát majd megszólalt: "látlak nagyi" de már akkor lépett is le az ágyról és jött az ágyam felé ekkor feloltottam a lámpát, odajött megpuszilt és visszament az ágyába. Ezt 2x3 eljátszottuk  aztán elaludt az ágyán, majd az éjszaka folyamán átköltözött mellém. A hétvégén kibővült a családunk  mindenki itthon volt!
Szeretném veletek megosztani az örömömet a nagyobbik lányomnak aki január végére várja a babáját, december elején lesz az esküvője! Nagyon boldog vagyok hogy 16 év után úgy döntöttek hogy összekötik életüket! Gondolatban már készülődök hogy mit is fogok sütögetni!
                                                                             

13 megjegyzés:

Anikó írta...

Egyre nagyobb a család, és ez olyan jó!:-) Gratulálok az esküvőhöz!:-)

Böbe írta...

Gratulálok az esküvőhöz,mozgalmas hetek elé nézel akkor!! Az uncsikra visszatérve pedig, kellenek az élmények, hogy legyenek emlékek! De jó is volt akkor most Neked!:))

Monika írta...

Biztosan tejben-vajban fürösztötted őket!:)

Monika írta...

Ó!Gratulálok az esküvőhőz!!!!!Nagyon szép ünnep lesz!!!!

Okki írta...

Örvendek veled együtt a jó hírnek. :) Gratulálok az esküvőhöz! :)

María írta...

Nagyon jó, amikor a kis Unoka beköltözik az ember mellé az ágyba. Tomika is szinte végig velünk aludt, amikor itt volt :).
Gratulálok az esküvőhöz, és az egyre gyarapodó családhoz :)!!

Évi - Ízek és utazások írta...

Valóban öröm olvasni az ilyen sorokat. Gratulálok a szép, bővülő családodhoz kedves Éva! Sok örömöd legyen bennük! Az unokákról is mutathatsz ám még képet! :)

Csigabige írta...

Gratulálok az esküvőhöz! Jó, hogy visszatértél! :)

Hankka írta...

Ezek szerint nagyon jól telt a múlt heted, gondolom, mennyire feltöltődtél! :) Gratulálok az esküvőhöz, jó egészséget a kismamának és a kis jövevénynek! :)

Ditti írta...

Én is gratulálok neked! Jó egészséget a lányodnak, és sok-sok boldogságot kívánok nekik egy egész életen át! :)

Éva írta...

Nagyon kedvesek vagytok mindenkinek köszönöm a jókívánságokat és azt hogy osztoztok örömömben!

marisz57 írta...

Örülök, hogy az évvégi ünnepek előtt még esküvő is lesz nálatok. És az újabb unoka születése is várakozást hoz az életetekbe.
Gratulálok és kellemes készülődéstr kívánok!

Éva írta...

marisz57 nagyon szépen köszönöm!