2014. január 6., hétfő

Kapros -joghurtos öntet házilag

                                                                                  

Hozzávalók:1 pohár natúr joghurt, 1 ek. majonéz, 2 cikk fokhagyma, összevágott kapor, só,
Elkészítése: A joghurtot a majonézzel kikevertem majd hozzátettem az összezúzott fokhagymát az apróra fölvágott kaprot/nekem volt mélyhűtőben eltett azt használtam de szerintem szárított is megfelel/ és a sót. Jól összekevertem majd hűtőbe tettem!

10 megjegyzés:

Nea írta...

A kedvenc saláta öntetem. Én még szoktam egy kevéske mézet is belecsorgatni. Most én ezt nagyon meg is kívántam. Estére megvan a vacsoraötlet. Köszi, Éva!

Roza írta...

Kapor nélkül én is nagyon szeretem:)

teller-cake írta...

De jó! Legközelebb kipróbálom gyros fűszerezésű hús és lepénykenyér mellé öntetnek. :)

Mamka írta...

Naggyon szeretek mindent,ami kapros.:) Köszi!

Csigabige írta...

Fincsi öntet! Amiben kapor és fokhagyma van, az csakis jó lehet :)

HajniZoli írta...

Nagyon jó! Salátára vagy csak valamivel mártogatni, imádom!

Okki írta...

Szeretünk mindenféle öntetet. Ez a kapros is jól hangzik. :)

Éva írta...

Nea örülök hogy tetszik, kerülöm az édességet különösen most az ünnepek után. Készítettem édes-csípős szószt is abba viszont tettem mézet is. Egészségetekre!
Roza örülök hogy szereted!
teller-cake örülök hogy tetszik, a fűszeres húshoz biztos nagyon finom lesz!
Mamka örülök, akkor ez is biztos ízleni fog!
Csigabige köszi!
HajniZoli örülök hogy elnyerte tetszésedet!
Okki örülök hogy tetszik!

Gabriella konyhája írta...

Egyszerűen imádom!!

Éva írta...

Gabriella köszi, örülök hogy szereted.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...