2014. február 23., vasárnap

Almás fahéjas palacsinta

                                                                           
Hozzávalók: palacsinta, alma, cukor, fahéj
Elkészítése: Szokásos összetevőkkel és módon kisütöttem a palacsintákat. ( Mivel az ilyen különlegesebb, nem hagyományos tölteléket csak magamnak szoktam készíteni ezért most csak 1 nagyobb almát készítettem el így.) Az almát megpucoltam és apró kockákra fölvágtam. Kis edénybe tettem 2 ek vizet  ,  3 ek. cukrot és 1 mk. fahéjat szórtam rá. Addig főztem még a víz elpárolgott és a cukor  karamelizálodott az  almán.
Ui: Általában én palacsintát mindig cukor nélkül sütöm hiszen a töltelék édes, így nagyon finom volt ezzel a töltelékkel! Aki " édesszájú " ajánlom próbálja ki nagyon finom !
Jó étvágyat  kívánok !

4 megjegyzés:

Katalin írta...

Finom lehet az almás töltelék! Ezt biztosan én is szeretném :-)

Csigabige írta...

Ötletes és tetszetős recept! :)

Éva írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Éva írta...

Katalin finom volt, egyszer próbáld ki!
Csigabige köszi!