2014. június 14., szombat

Gombás-zöldborsós tészta

                                                                               


Hozzávalók:  20 dkg gomba, 3 dkg. szalonna,1 fej vöröshagyma, 2 db paradicsom, oregánó, bazsalikom, 10 dkg. zöldborsó,  csípős paprika, őrölt bors.
Elkészítése:Megtisztítottam a gombát  feldaraboltam és alaposan megmostam.  A szalonnát felvágtam apróra és megsütöttem  majd az apróra felvágott vöröshagymát tettem rá kevés ideig dinszteltem majd ráöntöttem a gombát együtt pároltam  fedő alatt. Ezután tettem hozzá a fűszereket  ráöntöttem a borsót és a feldarabolt paradicsomot. Fedő alatt főztem  készre ami kb. 20' volt. Ezután kifőztem a tésztát , most nem kevertem össze csak a tányéromon kerültek közelebb egymáshoz és hozzám!:-)) Nagyon finom volt!

4 megjegyzés:

Nea írta...

Kellemes nyári étek. Mennyei lehet!

Katalin írta...

El is hiszem hogy finom volt!

Timi írta...

A gomba is, a borsó is nagy kedvenc nálunk, így a kettő párosítása csak finom lehet!!!

Éva írta...

Nea köszi! Mint tésztaimádó nekem nagyon ízlett!
Katalin köszi!
Timi igazad van mert nagyon jó így együtt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...