2014. október 7., kedd

Blogszülinapom-pom-pom !!

                                                                             

Bizony, bizony már 4 éves a blogom!  Ez számomra is hihetetlen hogy elszaladt az idő.  Hosszan tudnék írni arról hogy miért is  kezdtem és milyen érzés van bennem most. Talán azt hogy miért kezdtem  már korábban leírtam. Röviden még ma is nagyon szeretem csinálni  számomra kikapcsolódás , szórakozás talán mondhatom azt hogy tanulás is hiszen  technikailag mármint a bloggal járó számítógép kezelése/ kép szerkesztés, link beillesztés ezt mind a 4 év alatt sajátítottam el/ és természetesen  a konyhai fortélyokban is  sokat tanultam. Szeretek különböző számomra érdekes recepteket, akár édesség, akár kenyér vagy étel  azokat kipróbálni. Szeretem az egyszerű  régi és főleg pénztárcakímélő  recepteket  elkészíteni és természetesen azokat megmutatni. Nagyon sok kedves virtuális barátra leltem blogom kezdete óta. Azt azért megjegyzem mert nagyon sajnálom hogy blogírásom kezdetétől nagyon sok blogtársam nem tudom hogy miért de lemorzsolódtak . Ezt most lehet magyarázni  ezzel azzal de a lényeg akkor is  az hogy eltávolodtak ! (Az érdekessége ennek pedig az hogy a statisztikákban pedig látom hogy néznek!)Nem panaszkodom mert nagyon sok kedves , aranyos  visszajelzést kapok és  ez  nagyon jólesik! Köszönöm mindazoknak akik rendszeres olvasóim  vagytok , de azoknak is akik csak néha néha benéztek hozzám! A receptjeimen kívül apró-cseprő dolgaimról bajaimról is szót ejtek néha , örömömet is megosztom veletek  és érzem hogy velem együtt örültök vagy gondjaimban osztoztok ezt is köszönöm!
Remélem az elkövetkezendő időben tudok még olyan receptet vagy ötletet hozni  aminek hasznát tudjátok venni! Köszönöm hogy velem vagytok ! Megkínálhatlak  gesztenyepürével ?:-))

24 megjegyzés:

Okki írta...

Boldog blogszülinapot! Folytasd még sokáig örömmel a sütést, főzést meg a blogolást is:)

Nea írta...

Drága Éva!

Nagyon boldog blogszülinapot kívánok! Teljen még ebben nagyon sok örömöd és kívánom, hogy jövőre is megünnepelhessük ezt a jeles napot, itt, veled. A gesztenyepürét pedig szívesen fogadom, mert nagyon szeretem. Puszillak: Nea

Seffer Lilla írta...

De jó, boldog blogszülinapot! :)

Erika írta...

Boldog blogszülinapot kívánok Évike!! :)

teller-cake írta...

Boldogságos blogszülinapot!!! Várom a folytatást továbbra is a kedves szavaiddal fűszerezve. :-) Még a gesztenyepürét is elfogadom, pedig nem is szeretem.. ;-)))

Szera írta...

:) Engem megkínálhatsz! :) Köszönöm! <3
Aki blogot ír az tudja, hogy nemcsak a világ, hanem a blogos társadalom is hatalmas változásokon ment át. ... valljuk be ezt negatív értelemben gondolom, de ez van. Kedves Éva! Kívánom, hogy sok-sok évig írd még a blogodat a te és a mi örömünkre! <3

Fáni írta...

Nagyon boldog blogszülinapot kívánok!
Jó, hogy rátaláltam a blogodra, jó olvasni, és néha-néha kipróbálni egy egy receptet.
Maradj meg továbbra is nekünk, ehhez kívánok erőt, egészséget, nekünk pedig sok finom receptet.

Névtelen írta...

Isten éltesse még nagyon sokáig a blogod,és Téged is!♥

Roza írta...

Évike, szeretettel gratulálok!:)

sucika írta...

Drága Éva!
Csak ismételni tudom az előttem szólókat: Boldog blogszülinapot, neked pedig erőt, egészséget, sok boldogságot itt a virtuális valamint a valós barátaid, családod körében. A gesztenyepüré a kedvencem. :))

María írta...

Kedves Éva, gratulálok a 4. blogszülinap alkalmából. Csodállak, hogy mennyi új recepttel tudsz meglepni, megörvendeztetni bennünket. Kívánom, hogy még sok éven keresztül hozhasd a finomabbnál finomabb ételek leírásait:)!!
Jó egészséget, és sok boldogságot Neked és Családodnak :)!!

Gizi írta...

Boldog blogszületésnapot kívánok kedves Éva! Kívánom, hogy még nagyon sokáig leld kedved a blogírásban, melyhez erőt, kitartást, de legfőképpen jó egészséget kívánok.

Katalin írta...

Én is szeretettel gratulálok a 4 évhez, csak így tovább, még nagyon-nagyon sokáig!

Csigabige írta...

Nagyon boldog blogszülinapot kívánok és még nagyon sok bejegyzést! :)

Barbi írta...

Nagyon boldog blogszülinapot kívánok!
Legyen még sok-sok együtt megünnepelt ilyen alkalom, hogy sokáig olvashassunk és készíthessünk az általad megosztott ételekből.
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok! :)

Éva írta...

Nagyon kedvesek vagytok mindannyian és köszönöm a sok jókívánságokat!

Horváth Emerencia írta...

Sok-sok boldog szülinapot kívánok!

Juci írta...

Egy picit megkésve de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog BLOGSZÜLINAPOT! Adjon az Isten továbbra is erőt egészséget, hogy folytatni tudjad a blogírást. Millió puszi!

Tiffanylda írta...

Utólag kívánok boldog blogszülinapot sok-sok újabb posztot, növekvő olvasói tábort és jó egészséget a továbbiakhoz! Nem hagytalak el, csak ritkábban jövök! Süss, főzz nekünk - is - pénztárca kímélő finomságokat, hadd tanuljunk tőled!:) DE ne felejtsd megmutatni a cseperedő unokáidat sem!;)

Csilla írta...

Boldog blogszülinapot!! :) Szép kor! Köszönöm! Szeretem a gesztenyepürét!! :)

Éva írta...

Horváth Emerencia köszönöm!
Kedves Juci nagyon szépen köszönöm!
Kedves Tiffanylda nagyon szépen köszönöm! Igyekszem olyanokat sütni főzni ami mindenki kedvének megfelelő de főleg a pénztárcánknak:-)) Az unokák szereplése blogomban nem maradhat ki abban biztos vagyok!
Csilla köszi, ha szereted a gesztenyét akkor meghívlak egy adagra:-))

Sviro (Ildi) írta...

Kicsit megkésve ugyan, de nagyon boldog blog születésnapot! Köszönöm, hogy írod, több receptedet kipróbáltam már, egyik sem volt csalódás :)

Névtelen írta...

Utólag is boldog blogszülinapot kívánok!:)

Éva írta...

Sviro nagyon szépen köszönöm!Öröm számomra ha amit én szeretek és megmutatom azt kipróbálod és még ízlik is:-))
Flóra nagyon szépen köszönöm!