2015. szeptember 20., vasárnap

Ha most kezdenék bele...

lehet hogy másként csinálnám! Ezt a blogindításra értem . Persze már így ennyi év után  tapasztalatból mondom, akkor mikor elkezdtem semmi rálátásom nem volt  csupán az vezérelt hogy a sok receptem egy helyen legyen amit a lányaim majd egyszer könnyen tudnak  lapozgatni:-)) Amíg telefon van  és Anyu bármikor feltudja venni addig annyira nincs is most még  szükség  a blogban keresgélni  ugye?
Vannak olyan dolgok amiket a blogírás közben tanultam meg ez leginkább technikai rész mint pld. a link beillesztése. Nekem akkor ez gondot okozott lehet hogy a mai fiataloknak ez már nem probléma. Nagyon sokáig nem tudtam és végül egyik blogtársam segített az LW beillesztésében is. Ezt  már a blogindulás elején kellett volna megcsinálni.Az újonnan csatlakozó követők köszöntését is később kezdtem el ami számomra szintén fontosnak tűnt és a mai napig az. A címkék  elnevezését is  rugalmasabban kezelhettem volna, talán kevesebb lenne most.Amit nem csináltam még az elején de már most hiába is szeretném az a  betűrendi  elrendezése a recepteknek. Na ezt már nem tudom pótolni mert annyi receptem van. Ezért is próbáltam kiemelni egyes  témaköröket hogy talán ebben könnyebben megtaláljátok amit éppen kerestek.A fejléc alatti oldalt is a Ti segítségetekkel tudtam megcsinálni. Lehet hogy éppen ezért szeretem a blogomat mert közben alakult ilyenné mint amilyen? Sok próbálkozás majd  sikerélmény mikor  saját magam megtudtam csinálni a fejlécet. Nagyon sokan segítettetek mikor elakadtam, gondom volt és végül együtt megoldottuk! Ezért  is jó ehhez a virtuális közösséghez tartozni mert számíthatok segítségetekre amit így utólag is mindenkinek köszönök ! Lehet hogy van amit másként csinálnék  ha most kezdeném de hogy elkezdtem azt egy percig sem bántam meg mert szeretem  így ahogy van Veletek együtt!!
                                                                          


                                                                              

6 megjegyzés:

Razana írta...

Mi meg szeretjuk olvasni a takarekos otleteidet. Koszonjuk:-))

Horváth Emerencia írta...

De jó, hogy vagy nekünk! Ölelés!

Katalin írta...

Igen, így van. Az ember mindig fejlődik, újat tanul, új ötletei vannak, hogy mit lehetett volna másképp csinálni.
A tartalomjegyzéket - vagyis az ételek abc szerinti felsorolását - szerintem még így is megérne elkészítened, mert nagyon jó dolog. Nekem már majdnem az elejétől fogva megvan, így aztán az egy-egy újat nem nagy nagy gond hozzáírni. Én nagyon örülök, hogy akkor ezt kitaláltam, mert így ha én keresek valamit, akkor is hamar megtalálom, na és persze az egyes receptek nem kerülnek a feledés homályába...

Bridge írta...

Utólag az ember mindig minden dolgában tudna javítani, igazítani. Ami olykor más szemében teljesen lényegtelennek tűnik, csak magunknak fontos.
Nem hiszem, hogy a számodra fontosabb dolgokat nem tudnád módosítani, ha neked lényeges, akkor egyszer vágj bele. :)
Mint küldő szemlélő azonban azt mondom, hogy teljesen rendben van így, a belbecs a lényeg (és az van!), ha valamelyikünk mégsem találna valamit, amit szeretne, kérheti a segítséged.

teller-cake írta...

Mi pedig szeretjük a blogodat, nagyon!! :-)

Éva írta...

Kedves Mindenki nagyon szépen köszönöm!