2015. november 28., szombat

Almás-fahéjas keksz/ liszt és cukor nélkül/

                                                                            
  
Hozzávalók:
10 dkg zabpehely
10 dkg kókuszreszelék
1 tk szódabikarbóna
3 tk méz
2 db közepes alma
1 tk vanília aroma
1 tk fahéj
1 db tojás
kb. 1 dl 100 %-os almalé
*
Elkészítése: Száraz hozzávalókat összekevertem, az almát megpucoltam majd apróra felvágtam és a száraz hozzávalókhoz tettem . A többi hozzávalót külön edényben elkevertem majd a szárazba öntve összegyúrtam. Sütőpapírt tettem a tepsibe és a masszából kis gombócokat formáltam majd kicsit ellapítottam és így pakoltam sorba. Előmelegített sütőben 175 fokon 30' sütöttem. Nagyon finom ! Lehet hogy legközelebb inkább nagy lyukú reszelőn lereszelem az almát!
A receptet innen hoztam!

3 megjegyzés:

Lívia írta...

Tényleg finom lehet, a hozzávalókból nem is lehet rossz. Kifogom próbálni.

Katalin írta...

Ez aztán finom lehet, és egészséges is!

Vanilin írta...

Ez finom lehet! És nem utolsósorban még egészséges is. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...