2016. február 5., péntek

Csirkemáj bacon bundában

  Blogkóstoló előző fordulójában  kisorsolt Gabitól választottam kipróbálásra de végül csupán így játékon kívül  készítettem el most! Nagyon egyszerű az elkészítése és igen ízletes a köretet pedig ízlésnek megfelelően lehet választani hozzá!
                                                                             

Hozzávalók:
4 db csirkemáj
10 dkg bacon
őrölt bors, majoránna
kevés olaj
*
Elkészítése: Csirkemájról a szívet levágtam/jó lesz levesbe/ amelyik máj nagyobb volt kettévettem. Bors és majoránna keverékével megszórtam a májat és bacon szelettel körbefogtam. Edénybe kevés olajat öntöttem amit megmelegítettem majd a májat beleraktam, időközönként átforgattam óvatosan  . Sózni csak mikor elkészült akkor sóztam. Köretnek mos krumplipürét készítettem! Nagyon finom és hamar elkészül!
Jó étvágyat kívánok !

1 megjegyzés:

Kati írta...

De rég jártam nálad Éva :) Szeretem a májat :) Finom így is :)