2016. május 10., kedd

Meghívtak - jelentkeztem !

Takarékos konyhám alapkészletéhez tartozik  egyik fontos alkotó eleme  a liszt .Már régóta használom az egyszerű sima finom lisztet és a rétes lisztet . Kb egy éve hogy a teljes kiőrlésű liszt is becsatlakozott a sorba! Pár hónapja hogy boltunkban leárazás alkalmával vettem "Nagyi-titka" búzalisztet amit nagyon jónak találtam. Különböző minőségben vannak ezek a lisztek , de én eddig csak ezt használtam. Egészségesebb feldolgozással készítik ez előny de kicsikét többe kerül mint a régi hagyományos liszt. Azt a megoldást találtam rá hogy a kétféle lisztet vegyesen használom.
-Napokban kaptam egy kedves meghívást amiben játékra  invitálnak "Nagyi-titka" sütimester pályázatára!
Először gondolkodtam rajta de mivel sütni nagyon szeretek, alapanyagot lisztet kapok hozzá gyorsan   regisztráltam ! Feladat elkészíteni olyan útravaló finomságokat melyeket kicsik nagyok egyaránt szeretnek piknikezéshez. Könnyen csomagolható , kényelmesen fogyasztható családi kirándulások során! Természetesen mindez  "Nagyi -titka" liszttel készítve!
Az elkövetkezendő  bejegyzéseim közt  igyekszem a feladatnak megfelelni és ilyen finomságokat hozni és ha ezt a pecsétet látjátok azt jelenti hogy azt küldöm a játékra!  Bízom benne hogy támogattok:)
Játszani jó !!!!

4 megjegyzés:

Katalin írta...

Gratulálok a meghíváshoz!

Ani írta...

Természetesen támogatunk.

Szera írta...

Hajrá! <3

Éva írta...

Katalin, Ani, Szera köszönöm!