2017. január 14., szombat

Fűszeres sült oldalas

 Ezidáig  azonos módon készített   sült oldalast készítettem most kicsit másként egyik napilapban látott recept és kép hatására!
                                                                           

Hozzávalók: 60 dkg  sertés oldalas, páchoz: 3 evőkanál paprikakrém, 1 evőkanál fokhagymakrém, 1 evőkanál mustár, 2 teáskanál szárnyas fűszerkeverék(házit használtam), 1 teáskanál csípős paprika. 2 db vöröshagyma.
Elkészítése: Húst megmostam és feldaraboltam.Páchoz valókat összekevertem és kenőtoll segítségével lekentem a húsdarabokat amit tálba pakoltam . Vöröshagymát megpucoltam felkarikáztam és a húsra tettem majd összekevertem letakartam és hűtőbe tettem 2 órára. ( Ha egy egész éjszakára pakoljuk hűtőbe az sem baj). Sütőzacskóba borítottam a húst  lezártam és előmelegített sütőben 180 fokon  sütöttem 1 órát ezután óvatosan zacskóból tepsibe öntöttem és még 1/2 órát hagytam pirulni.Nagyon finom!( Nem váltja fel a régi receptemet de érdemes volt kipróbálni mert így választhatok:-)
Jó étvágyat !

1 megjegyzés:

Katalin írta...

De jó, ízletes lehetett! Jó is néha változtatni a régi recepteken, már csak a változatosság kedvéért :-) Aztán megint jöhetnek a megszokott ízek :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...