Nagyon tetszik, kedves Éva, hogy ennyire szorgos vagy. Szeretném javasolni neked, hogy a lecsóba tedd bele rögtön a hagymát is. Ennek több előnye van: 1) ilyenkor a legolcsóbb a hagyma, 2) az üvegek felbontásakor nem kell mindegyiknél dolgoznod a hagymával,így 1 füst alatt megoldható.
undercover köszi! Tudom hogy sokan hagymával teszik el de ezt a módszert Édesanyámtól vettem át nekem ez nagyon bevált az a pár hagyma pucolás amit a pörkölt alá szoktam tenni nem jelent nagy gondot. Köszönöm a jó tanácsodat!
6 megjegyzés:
Szorgalmas vagy! Nagyon tetszenek az üvegeid és gondolom, a tartalom is kítűnő!
horimarika köszönöm igyekszem apránként gyűjtögetni:-))
De jó, hogy eszembe juttattad. Már a szilvánál azt hittem, vége az idei befőzőcskézésnek...de nem, hát a lecsó még nekem hátravan.
aranyos fodorka látod látod nekem meg még a szilva nincs sehol:-))
Nagyon tetszik, kedves Éva, hogy ennyire szorgos vagy. Szeretném javasolni neked, hogy a lecsóba tedd bele rögtön a hagymát is. Ennek több előnye van: 1) ilyenkor a legolcsóbb a hagyma, 2) az üvegek felbontásakor nem kell mindegyiknél dolgoznod a hagymával,így 1 füst alatt megoldható.
undercover köszi! Tudom hogy sokan hagymával teszik el de ezt a módszert Édesanyámtól vettem át nekem ez nagyon bevált az a pár hagyma pucolás amit a pörkölt alá szoktam tenni nem jelent nagy gondot. Köszönöm a jó tanácsodat!
Megjegyzés küldése