2019. június 6., csütörtök

Pásztor tarhonya "Ízőrzők" Szászvár



Hozzávalók:/mennyiséget nem írok/ vöröshagyma, sertészsír, szalonna, kolbász, burgonya, tarhonya, fűszerek: só, pirospaprika,/egyéb fűszert nem javasol a recept mivel a kolbász is fűszeres , én azért  kevés zeller zöldjét, karika paprikát és paradicsomot tettem bele/
😉
Elkészítése:Apróra vágott szalonnát kevés zsírban  kisütöttem hozzátettem az apróra vágott vöröshagymát kevés sót szórtam rá és  együtt dinszteltem. Pirospaprikával megszórtam vizet öntöttem rá és  egy kisebb apróra vágott krumplit és a felkarikázott kolbászt tettem hozzá felöntöttem ismét kevés vízzel . Közben  a tarhonyát megpirítottam és a már forrásban lévő  krumpliba tettem  ha szükséges még vizet önthetünk rá mikor főtt már a tarhonyával is  fedővel letakartam és lezártam a gázt alatta így párolódott puhára 😋
Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések: