2011. július 3., vasárnap

Lecsó "reggelire"


Hozzávalók:  zsíradék/jelen esetben szalonna/, 2 nagy hagyma, 1 cikk fokhagyma, 3 paprika,  3 kisebb paradicsom, bors, pirospaprika, só. Csipőspaprikát is szoktam tenni a lecsóba!
Elkészítése: a szalonnát feldaraboltam félig kisütöttem, majd rátettem a felkarikázott vöröshagymát és a fokhagymát, kicsit dinsztelődött.Ezután  hozzá tettem a földarabolt paprikát és paradicsomot megszórtam borssal, pirospaprikával és sóval kevés vizet tettem rá. Lefedve kicsit főztem, majd fedő nélkül  hagytam kicsit még készrefőtt. Ezután lehetett tunkolni a kenyérrel.
                                                                           

2 megjegyzés:

Bianka írta...

Nekem ebédre jöhetne egy tányérkával

Éva írta...

Bianka: későn szóltál!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...