2011. augusztus 24., szerda

Gondolataim, terveim !

Már többször volt eszembe amit most leszeretnék írni!  Blogom elindítása  előtt  nem tájékozódtam kellően más oldalakon arról, hogy  milyen szokások vannak  amit talán nekem is  lehetne alkalmaznom. Nézelődtem én de nem azt amire már utólag rájöttem. Hogy miről beszélek? Arról , hogy  talán ha a kezdeteknél figyelek akkor az új követőimet köszöntöttem volna!  Mindenkinek nagyon örülök, rögtön nézem hogy van-e blogja , ha van, akkor előbb- utóbb bejelentkezek hozzá, ha bejegyzést hagy akkor szoktam üdvözölni. Tetszik amit pár blogtársamnál látok hogy név szerint üdvözli az új követőjét. Ezt már utólag nem fogom bevezetni! Most hogy közeledem a  100-ik  követőm bejelentkezéséhez, szeretnék egy kis ajándékot kisorsolni majd  az eddigi  hűséges követőim  között!  A közeljövőben szeretnék majd én is megint egy játékot indítani. Az ötlet nem valami új, hasonlít az előző  hetekben  szereplőkhöz, csak  a blogom jellegéhez  igazítottam egy kicsit. Erről még fogok bejegyzést írni!Októberben lesz a blogom 1 éves  addig  még valami meglepetést  is  kitalálok !
Nagyon szépen köszönöm azoknak akik eddig  bejelentkeztek követőim közé,   és azoknak is akik néha napján nézelődnek blogomon! Talán tudtam  valami "pénztárcakímélő " jó recepttel segíteni !
Századik követőm után sorsolok! 
                                                                    
                                                                       kép:innen

3 megjegyzés:

Marti M írta...

Kedves Éva!
Üdvözölni a új olvasót sosem késő.
Nem ide tartozik, de azért megírom: köszönöm szépen, hogy változtattál a cimkézésen. Most már sokkal jobb, mert a cimkékre kattintva kihozza szépen a tartalmat. Hálás köszönet érte. Ahogy elnézem sok országból van látogatód, gondolom más is örülni fog neki, pl. olyanok, akik szintén nem forintban fizetnek.

Éva írta...

martinelli: Köszi a jó tanácsot, bármikor szívesen elfogadom ha ötleted van amit tudok hasznosítani!

Marti M írta...

Én köszönöm.