2012. június 10., vasárnap

Sós rúd

                                                                               
Hozzávalók: bolti leveles tészta, 1 tojás, pici pirospaprika, só, köménymag.
Elkészítése:  mivel fagyasztott volt a  tészta  ezért  kicsit pihentettem  szobahőmérsékleten  majd kinyújtottam és derelyevágóval csíkokra felvágtam  20 cm x 2 cm nagyságúra , a  felvert tojásba  pici pirospaprikát tettem  ezzel kentem meg a tésztát és só-köménymag keverékével megszórtam. Előmelegített sütőben 200 fokon 20'  sütöttem.
                                                             ****************
Sok szeretettel köszöntelek blogom új  követője: Liza 
                                                                                  

7 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Na mos ez kell nekem délután váratlanul vendégeim jönnek!

Juci írta...

Isteni finomság, a fiúk kedvence!
Szeretik a sós harapnivalókat nagyon.

Lilla írta...

Nagyon guszta, jöhetne holnap útravalónak!

Jámborné Budai Mónika írta...

Hmm... nagyon guszta!!

trollanyu írta...

Milyen jó is a kész leveles tészta, pikk-pakk meg is van, lehet édes vagy sós, szuper:)

Katalin írta...

Nagyon jól néz ki, finomak ezek a bolti tészták is :) Én is szoktam ilyenből sütni, gyorsan kész!

Éva írta...

EWA gyöngyös világa!: Akkor ne habozzál sokáig mindjár ott lesznek a vendégeid!:-))
Juci: Gondolom hamar eltüntetik !
Lilla: Máris kezdem csomagólni várd meg!:-)
Jámborné Budai Mónika:Köszi!
trollanyu: Valóban jó ha van tartalékban ilyen tészta, nekünk pld egy csomag kétszerre elég!
Katalin: Szeretem én is finom és praktikus hogy könnyen elkészül!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...