2012. szeptember 19., szerda

Lecsós szelet rizzsel

Hozzávalók: 1/2 kg sertéshús, 1 fej vöröshagyma, 1-1 db paprika , paradicsom, fűszerek: só, pirospaprika, csípős paprika, őrölt bors, kevés liszt, olaj.
Elkészítése: Felszeleteltem a húst kis darabokra majd besóztam  klopfoltam és  lisztbe megforgattam  .Megforrósítottam kevés olajat amiben a húsokat fehéredésig sütöttem mindkét oldalát. Ezután kivettem az olajból és  tányérra pakoltam. Az olajba tettem az előzőleg apróra fölvágott vöröshagymát majd a felszeletelt paprikát és paradicsomot ezután a fűszereket és végül a húsokat tettem bele . Kevés vizet öntöttem rá lefedtem  és hagytam hogy a hús megpuhuljon. Köretként petrezselymes  rizst készítettem  hozzá!
                             Jó étvágyat!                                           

6 megjegyzés:

tücsi írta...

Imádom az ilyen lecsós szeletet!:))

María írta...

Én is imádom, mindent, ami lecsós!!

Böbe írta...

Nagyon finomat főztél ma is! A lecsót szeretjük nagyon,na és a husit is.A kettő együtt, meg maga a kánaán:))

Éva írta...

tücsi:Akkor nem vagyok egyedül ezzel!:-))
Maria: Bármilyen formában szeretem én is !
Böbe: Köszi! Nagyon finom és a lecsóval szaporítani lehet a kevés húst!

Gabriella írta...

Lecsós szelet? Hmmm... imádom!! :P

Éva írta...

Gabriella: Örülök hogy szereted!