2012. október 7., vasárnap

2 éves a blogom!

                                                                                   
Nagyon gyorsan eltelt ez a két év !  A statisztika  nem azt mondom hogy nem érdekel, de annyira  nem fontos! Sokkal többet  jelent az  hogy szeretem a blogírást és az azzal  járó tennivalókat  csinálni !Sok  kedves  blogtulajt ismertem meg  akik számomra fontosak és úgy érzem hogy Ők is figyelnek rám  hiszen érdeklődéssel olvassák blogomat. Nagyon sok szeretetet kapok egyes bejegyzéssel  aminek nagyon tudok örülni. Sok kedves levelet is  kaptam  volt aki  tanácsot kért és  ez mind abban erősített meg hogy kedveli a blogomat. Természetesen  sok kedves blogtársamtól én is kaptam nagyon sokszor  segítséget  mikor tanácstalan voltam!  (A két évem alatt egy kicsi bosszúságom akadt, remélem  ezek a negatív dolgok elkerülnek a jövőben!)  Sok rendszeres olvasóm  lett akiket  az 1 éves blogszülinapom óta szoktam időközönként  köszönteni, de vannak  csak névvel bejelentkezők akiket sajnos nem  tudok nyomon követni. Titeket most  itt szeretettel köszöntelek  örülök hogy blogomat  szoktátok nézni! A két év alatt  sok blogjátékra jelentkeztem mert játszani jó és  nem panaszkodhatok, mert elég sokszor volt szerencsém és nyertem! Nagyon sok hasznos dolgot kaptam . A blogomon is volt már eddig  is több játék  és még lesz is mert ajándékozni is nagy  öröm!
Megköszönöm  mindenkinek  akik blogomat rendszeresen vagy  alkalmanként meglátogatjátok és kedves megjegyzéseket hagytok. Remélem  és bízom benne hogy  még fogok tudni az elkövetkezendő időben is  olyan receptekkel szolgálni, ami elnyeri ízléseteket és  talán még ki is próbáljátok?:-) 
A jövőben is célom a takarékos sütés-főzés  és könnyen, olcsón és finomat...:) 
                                                                                





35 megjegyzés:

Lívia írta...

Boldog blog szülinapot, csak így tovább és még soká. Valóban sokan szeretünk, én biztos. Azt is megmondom, hogy miért, mert én is a mindennapi és egyszerűbb ételek híve vagyok a "rongyrázás"nélkülieké. Nem szeretem a nagy tányéron nagyítóval keresendő ételeket,kacifántos nevekkel, amelyek alapanyagaiért be kell járni "tolnát-boronát". Szóval járd csak azt az utat amit választottál, mert aki ezt az utat szereti, az követ, a többivel meg ne törödj.

Dominika írta...

Gratulálok a két évhez!
Meg a csodás receptekhez!

trollanyu írta...

Nagyon boldog blogszülinapot kívánok kedves Éva:) Remélem még jó pár évig fogod írni örömmel a blogodat és persze élvezni a sütés-főzést a konyhában:)

Györgyi írta...

Kívánok még rengeteg kitartást és ötletekkel teli sok- sok blogszülinapot:)

Sütis néne írta...

Kedves Éva!Boldog Blogszületésnapot Kvánok! :-)

Unknown írta...

Gratulálok! Remélem még sok sok évig élvezhetem a blogod, mert nagyon sok finomsággal látsz el bennünket!

Névtelen írta...

Boldog blogszülinapot! Várom továbbra is a takarékos, finom recepteket!:)

María írta...

Szeretettel gratulálok a 2. blogszülinaphoz :)!

Gabriella írta...

Gratulálok blogod második szülinapjához! További jó sütést-főzést kívánok Neked és kellemes blogolást! Jövök én is gyakran, szeretek nálad nézelődni. :)
Szép vasárnap délutánt!

Kati írta...

Drága Éva, nagyon - nagyon boldog blogszülinapot:) És még sok - sok blogévet, és finom , takarékos receptet:)

Jámborné Budai Mónika írta...

Isten éltesse a blogodat és kínok még sok sok év blogolást:))

Katalin írta...

Gyorsan szalad az idő, nekem is nemsokára kétéves lesz a blogom.
Kívánok neked további jó sütést-főzést, a családod és a magad kedvére :)

Édeskonyha írta...

Csatlakozva az előttem szólókhoz kívánok én is boldog blogszülinapot! Nem kis teljesítmény két év blogírás különösen ilyen intenzitással.

Böbe írta...

Kedves Éva! Nagyon boldog blogszülinapot kivánok! És további jó sütést főzést,és kellemes blogolást neked és családod örömére:))

Magdi írta...

Boldog Blogszülinapot kívánok! Örülök, hogy itt lehetek,szívesen böngészem a blogodat!!

Hankka írta...

Boldog blogszülinapot! :) Azt hiszem, sokak nevében mondhatom, hogy tényleg szeretjük a blogodat és ezáltal téged, sok-sok finomságot, ötletet találunk nálad! :) Kívánom, hogy továbbra is leld örömödet a blogírásban, és örvendeztess meg minket további hasznos receptekkel! :) Szeretettel: Hankka

Ibcsi írta...

Kedves Éva! Gratulálok a blogszülinaphoz és továbbra is várjuk receptjeidet.

Gizi írta...

Boldog blogszülinapot kívánok!!! Továbbra is várom a "takarékos" ám igen finom receptjeidet.

Erika írta...

Én is nagyon Boldog Blogszületésnapot kívánok!:) Örülök, hogy örömmel osztod meg a recepteket és még további kellemes blogolást, sütést-főzést kívánok!:)

Nea írta...

Kedves Éva! Én is boldog blogszületésnapot kívánok! Még sok szép évfordulót.

Vera írta...

Gratulálok a blogszülinapodra....
Én is szeretem az egyszerű jó ételeket... A többit csak nézni és olvasni szoktam... Találtam már rég elfelejtett ételt, amit anno is nagyon szerettünk, jó hogy felidézted...
Csak így tovább! Sok sikert és jó napló vezetést!

Évi - Ízek és utazások írta...

Boldog blogszülinapot kívánok! :) Nagyon szuper receptjeid vannak, szerintem sokak ízlésének megfelelő valamennyi. Továbbra is jó sütés-főzést, és blogírást kívánok! :)

RaMary írta...

Kedves Évi!Nagyon boldog blogszülinapot kívánok! Örülök, hogy "megismertelek", és várom a további bejegyzéseidet is kíváncsian.(Annyira ismerős az a gyertyák alatti kókusz kocka...honnan is? Nagyon finom volt,köszönöm szépen!)

mandala írta...

Boldog blogszulinapot!

Hajni írta...

Gratulálok! Remélem még sokáig szemezgethetünk a jobbnál jobb receptek között! :)

gionetta írta...

Gratulálok! Még sok ilyet egészségben, boldogságban! :-))

teller-cake írta...

Kedves Éva! Szívből gratulálok a mögötted álló két évhez, amelynek eredménye ez a csodás blog! Kitartás és erő a következő évekhez, rám biztosan számíthatsz az olvasóid között! :)

Éva írta...

Kedves Lányok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm kedves szavaitokat!

Seffer Lilla írta...

Boldog blogszülinapot, és még jó sokat...:)

Okki írta...

Kedves Éva! Nagyon boldog blogszületésnapot! :)
Kívánom, hogy ezentúl is sok örömöt lelj a blogírásban és még sok-sok évig olvashassuk finom receptjeidet! :)

nyanyus írta...

Gratulálok!Elsősorban jó egészséget kívánok Neked,hogy még sok sok szülinapot megérjen a blogod.Szeretek itt nézelődni ötletet meríteni.

Panna írta...

Így utólag is, nagyon boldog Blogszülinapot! ;) Örülök, hogy olvashatlak!

Éva írta...

Lilla, Okki, nyanyus, Panna: Nagyon szépen köszönöm kedves szavaitokat!

Csilla írta...

Megkésve ugyan, de boldog blogszülinapot kívánok! Sajnos igen kevés időm jut mostanában a blogolásra, és a nézelődésre. Azért amint csak tudok jövök és visszaolvaslak. :))) Szeretem a blogod, remélem még sokáig olvashatom. :)

Éva írta...

Csilla: Nagyon szépen köszönöm!