2013. február 21., csütörtök

Tojásos spagetti

 Hozzávalók és elkészítése:  A spagettit szokásos módon kifőztem. Edénybe zsírt tettem megforrósítottam és a kifőtt tésztát rászedtem  tojást felvertem kevés sóval és a tésztára öntöttem majd kicsit összekevertem  készre sütöttem.  Darált csípős paprikát tettem rá ! Nagyon szeretem akár nokedlivel akár spagettivel ezt az egyszerű tésztát!   (Mennyiséget nem írtam ez attól függ ki hogy szereti?)    
                               Jó étvágyat!                                  

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

De jóóó! Ezt kipróbálom!

Timi írta...

Olyan mint a tojásos nokedli, ugye?
Nagyon finom lehet!

Unknown írta...

Hogy ez milyen fincsi!!!

Böbe írta...

Nagyon szeretem,pont így készítem én is,sok,sok csilivel hintve:))

HajniZoli írta...

Nagyon szeretem! Én külön szoktam egy hígabb, fűszeres rántottát készíteni és ezt kavarom össze a kifőtt tésztával, de nagyjából ugyanaz. Gyors, olcsó és finom!

Erika írta...

Ó ez mennyire finom. Nokedlivel szeretem és ha van hozzá idény saláta, egyszerűen mennyei!!

Katalin írta...

Valóban egyszerű, de fincsi lehet, főleg erős paprikával, mert én azt nagyon szeretem :) Még soha nem ettem ilyet, de szívesen megkóstolnám...

Dominika írta...

Mi is nokedlivel szoktuk, friss fejes salátával. A nokedliszaggatást viszont nagyon nem szeretem, úgyhogy mindenképp kipróbálom tésztával is.

Éva írta...

Patricia: Egészségetekre!
Timi: Igen olyan mint a tojásos nokedli! Nagyon finom!
Viktória Bori: Köszi!
Böbe: Szeretem én is a csípősízt rajta!
HajniZoli: Úgy is finom volt már hogy én is úgy csináltam, de talán így jobban összesült az íze!
Eri ka: A nokedlivel is nagyon szeretem én is különösen valóban mikor már jön a primőr uborka, saláta, tejfölös nyerslecsó Ó azzal milyen isteni!
Katalin: Egyszer próbáld ki mert nagyon finom!
Dominika: Volt már úgy hogy én is azért csináltam más tésztával mert így egyszerűbb. A salátával különösen finom tud lenni!

mellissina2 írta...

Amikor tényleg semmi ideje nincs az embernek,hogy hosszabb időt töltsön a konyhában,ezek az ötletek aranyat érnek!!Nem beszélve arról,hogy szeretjük a tészta ételeket!

Éva írta...

mellissina2 Nagyon finom , legalábbis mi nagyon szeretjük. Ezt még a férjuram is megeszi szívesen bár nokedlivel jobban "csúszik" neki.